Cyrus the Virus

Cyrus the VirusRaak besmet met het virus van de Cyrus the Virus gokkast. Dit is een meeslepend spel van Yggdrasil wat je lang bezig zal gaan houden. Het spel is enorm leuk om te spelen en zal je lange tijd in de ban houden. Op de wielen zie je vreemde figuren staan en dit zijn dan de verschillende virussen. Wanneer je een spin aan de wielen dan gaan deze draaien. Alle wielen die komen dan al snel tot stilstand maar het middelste wiel zal nog even door blijven draaien. Dit geeft net dat beetje extra spanning aan het spel aangezien je dan weet welk symbool je moet gaan draaien om een leuke winst te behalen. Als dit symbool dan op die wielen zal verschijnen dan zal dit je een goed gevoel geven.

Speel Cyrus the Virus gratis

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

De animaties zijn leuk om te zien

Het is erg leuk om de animaties in dit spel te zien. Weet je een winnende combinatie te draaien dan zie je de virussen tot leven komen. De verschillende virussen beginnen dan met de tentakels te zwaaien en steken bijvoorbeeld de tong uit. Je ziet dan ook meteen op welke winlijn de winst gedraaid is en je ziet ook de totale winst die er is behaald. In totaal zijn er tien winlijnen waar je winsten mee kunt behalen. Dit geeft je een mooie kans om te winnen en deze winlijnen die worden aan de zijkant van het scherm weergegeven. Wil je weten hoe een winlijn loopt dan ga je er met Screenshotde muis op staan en dan zie je dit direct. Het is bij het spel ook mogelijk om automatisch te gaan spelen. Dit doe je door eerst aan te geven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en daarbij geef je dan ook nog eens aan hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Vervolgens kun je rustig kijken of je een leuke winst weet te behalen.

Bij het spel kun je gratis spins krijgen en die krijg je door een winst te draaien. Er zijn veel gratis spins die je kunt krijgen en als je hier gebruik van gaat maken dan is je kans nog hoger om een leuke winst te behalen. Ook zal je dan merken dat het wel heel voordelig is om te gaan spelen. Er zijn dus veel features waar je gebruik van kunt maken en die je een lange tijd bezig zullen gaan houden.

Gratis het spel gaan spelen

Wil je zelf eerst het spel gaan proberen zonder dat je geld moet gaan betalen dan kun je het spel gratis gaan spelen. Dit doe je door alleen maar op het spel te gaan klikken en je kunt direct starten met spelen. Je speelt dan met virtueel geld en dit geeft je de mogelijkheid om alle mogelijkheden van het spel zelf te gaan proberen. Je zal dan ook zelf merken dat dit een spel is wat erg leuk is om te spelen en waar jij je een lange tijd mee kunt gaan vermaken. Ga dus snel kijken en zie hoe enorm leuk het spelen van dit spel wel niet is.

X
eskimo.png