Hook’s Heroes

hooks-heroesAls je gaat spelen op de Hook’s Heroes gokkast dan zal je hier lange tijd mee kunnen spelen. Wanneer je voor het eerst het spel gaat spelen dan zal je meteen verbaasd zijn over het leuke intro wat er is. Je ziet dan een zaal met mensen die allemaal kijken naar een bepaald iets op het podium. Wat dit precies is daar zal je tijdens het spelen van het spel achter gaan komen. Zoals de naam al aangeeft gaat het hier om piraten maar dit zijn dan wel kleine piraten (lees kinderen). Verder zie je letters en cijfers op de wielen. Uiteraard is het de bedoeling dat je dan winnende combinaties gaat draaien.

Het spel zit goed in elkaar

wildsymboolAan alles merk je dat het spel goed in elkaar zit. Als je de eerste spin aan de kast geeft dan voel je dat het fijn speelt. Win je dan ook nog eens dan komen de figuren echt tot leven. De piraatjes die steken dan de haak naar voren en laten je op deze manier weten dat je een winnende combinatie hebt gedraaid. Je ziet dan ook meteen op welke winlijn je de winnende combinatie hebt gedraaid en wat je winst is.  In totaal zijn er twintig winlijnen waar je een leuke winst op kunt halen en de kans is dan ook groot dat je regelmatig een winst gaat halen. Daarnaast is er dan ook nog eens het wild symbool en deze kan de plek van ieder ander symbool in gaan nemen. Wanneer je deze dus draait dan hoef je maar twee dezelde symbolen op een winlijn te draaien om een winst te krijgen. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om met een winst te stoppen met spelen. Het zou zelfs zomaar kunnen zijn dat je de geweldige jackpot gaat winnen.

Het spel is gemaakt door Netent en dan weet je dat je op een gokkast aan het spelen bent die kwalitatief gewoon goed is. Dit is dan niet alleen het uiterlijk maar ook de speelbaarheid die is prima in orde. Het ziet er leuk uit met de animaties die je ziet maar daarnaast gebeurd er ook van alles op het scherm als je geen winst draait. De achtergrond die is bijvoorbeeld erg mooi gemaakt en daar zie je schepen voorbij komen. Aan alles is gedacht en dat maakt het dat dit een enorm leuk spel is om op te gaan spelen.

symboolSpeel makkelijk en snel

Het spelen dat kun je makkelijk en snel gaan doen. Ook kun je met één druk op de muis de maximale inzet gaan spelen. Wil je automatisch gaan spelen dan kan dit ook. Je geeft dan aan hoeveel spellen je wilt gaan spelen en hoeveel je per spel in wilt gaan zetten. Vervolgens druk je op start en je kunt dan lekker achterover gaan zitten en kijken of je een winst gaat behalen. Genoeg redenen dus om snel maar eens een spel te gaan spelen op deze gokkast. Ook jij zal dan zeker onder de indruk zijn van dit prachtige spel.

Wat is je leeftijd?

age