Lucky Coin

Lucky CoinLucky Coin van Amatic is een videoslot in Aziatische sfeer. De graphics in dit videoslot zijn prachtig en de geluiden passen perfect binnen het thema. Het is echt genieten van alles wat het Lucky Coin slot te bieden heeft. Het is een goed spel om je te laten kennismaken met de manier waarop slots moeten worden gespeeld. Dus, het is een uitstekend gokkast voor beginnende spelers.

De Lucky Coin ideal gokkast

Lucky Coin is een 5 rollen en 10 winlijnen video slot van Amatic Industries GmbH. Lucky Coin is vrij eenvoudig te spelen. De gokkast heeft daarom niet veel knoppen en de inzetten die je kan plaatsen zijn geschikt voor iedere speler. Inzetten kan je plaatsen vanaf 10 eurocent. De maximale inzet is 10 euro per draai. De achtergrond van de rollen is donkergroen met rode strepen. Bovenin is een Chinese draak zichtbaar en staat er Lucky Coin geschreven in sierlijke letters.

Gratis Lucky Coin spelen

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

De symbolen

Kikker symboolDe symbolen in het spel zijn zeer gedetailleerd en passen echt perfect binnen het thema. Op de rollen staan een Japanse dame, een draak, lotusbloemen, koi karper en kikkers. Draai je een winnende combinatie dat klinkt er een vrolijk Aziatisch melodietje. Het symbool dat de meeste munten oplevert is de lotus bloem of de draak. 5 lotusbloemen op een winlijn levert 8000 munten op en een volle winlijn met 2 draken levert 15000 munten op.

Het wild symbool van Lucky Coin

DraakIn dit videoslot komt een wild symbool voor. Deze wordt vertegenwoordigd door een Chinese vrouw. Als je deze op je scherm ziet draaien, dan kan het symbolen vervangen, met uitzondering van de scatters want die kunnen niet worden vervangen. Een wild kan een combinatie compleet maken, maar ook kan het een combinatie aanvullen waardoor de je winsten alleen maar groter worden. Winst behaal je door minimaal 2 wilds van links naar recht op een winlijn te krijgen.

Het scatter symbool

Ook kent Lucky Coin een scattersymbool. Dit zijn gouden munten met een strik. Als je 3 van deze scatters op het scherm krijgt, dan wordt er een free spins bonus geactiveerd. De scatters hoeven niet naast elkaar op een actieve winlijn te verschijnen, maar mogen overal op de rollen verschijnen. Draai je dus 3 Scatter symbolen, dan win je 15 free spins. Draai je meer scatters, dan zal het aantal free spins ook toenemen. Draai je tijdens de free spins ronde Viswederom 3 of meer scatters, dan worden deze weer toegevoegd aan je free spins.

De gamble functie

In deze gokkast zit ook de zogenaamde gamble functie. Wanneer je een winnende combinatie draait gaat de gamble knop knipperen. Je kunt er voor kiezen om op deze knop te drukken of niet. Wanneer je erop drukt, start er een gokspelletje. Je moet dan raden welke kleur kaart er zal worden omgedraaid. Als je de juiste keuze maakt, zal je winst worden verhoogt. Raad je ook nog welke soort kaart er wordt omgedraaid en heb je die ook goed, dan word je winst verviervoudigt. Een leuke extra kans op winsten dus.

Gratis spelen

Wil je Lucky Coin graag een keer spelen? Dan is het mogelijk om dit eerst gratis uit te proberen. Ga hiervoor naar de webiste en je zal direct toegang krijgen tot het spel. Hier kan je geen geld mee winnen, maar hierdoor leer je de gokkast wel goed kennen. Je leert de spelregels van Lucky Coin goed kennen. Dus laat de rollen in deze gokkast maar eens draaien als je wilt.

 

Wat is je leeftijd?

age