Admiral Nelson

Admiral NelsonHeb je interesse in de Britse Nationale held Admiral Nelson? Dan is de Admiral Nelson gokkast van Amatic waarschijnlijk wel iets voor jou. De gokkast heeft als achtergrond een diepe donker blauwe kleur van de hemel boven de oceaan. Dit geeft een heerlijke, elegante sfeer aan het spel. Stap aan boord van de beroemde HMS Victory, om samen met Admiral Nelson op reis te gaan. Het geluid van een schip en een bel die elke keer klinkt als je een prijs wint, passen perfect bij het thema van deze gokkast.

Gratis Admiral Nelson spelen

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

De gokkast

An_juweelAdmiraal Nelson is een videoslot met 5 rollen en 10 winlijnen. Je kan het aantal winlijnen zelf instellen door op de lijn indicator aan de rand van de gokkast te drukken. Prijzen kunnen worden gewonnen van links naar rechts met combinaties van 3 of meer van dezelfde symbolen.

De minimale inzet is 1 cent en de maximale inzet is € 1,00. Met een breed scala van lijnen en lijn- inzetten om uit te kiezen is dit dan ook een gokkast die kan worden gespeeld door spelers met verschillende budgetten en ervaringen, terwijl je ook nog kunt genieten van die spel via je iPad of tablet of mobiele telefoon.
Admiral Nelson is niet moeilijk te spelen. Het heeft een eenvoudige spelindeling met een minimaal aantal knoppen. Dit zorgt ervoor dat je het spel makkelijk kunt spelen en inzetten gemakkelijk kunt plaatsen.

De symbolen

An_ankerDe symbolen in Admiral Nelson zijn grafisch gezien prachtig en bestaan uit allerlei zeemanssymbolen te weten; Lady Hamilton( de vriendin van Nelson), een anker, een medaille/penning, Nelsons vlaggenschip, letters en cijfers, een gouden pistool en een kanon.

Het wild symbool

De zeeheld zelf voldoet in dit spel als een wild symbool. Het vervangt andere symbolen behalve het kanon dat dient als Scatter. Doordat de Wild andere symbolen kan vervangen, kunnen er nieuwe winnende combinaties ontstaan. Maar, de wild heeft in dit spel nog een andere leuke bijkomstigheid. Als je er 2 op je scherm ziet verschijnen op een actieve winlijn dan ontvang je 10 gratis spins.

Het scattersymbool

An_vrouwEr zijn twee scatter symbolen in dit spel. Dat is als eerste een kanon. Zie je er hier 3 van verschijnen dan krijg 10 gratis spins. In combinatie met het wild symbool is dit kanon ook nog eens goed voor eenn multiplier van x2 voor elk spel. Het schip is het andere scatter symbool en wanneer er drie schepen op je scherm verschijnen ontvang je ook 10 gratis spins.

Gokken met kleur of soort

Nadat je een winnende combinatie hebt gevormd, gaat er een gamble knop knipperen. Je hebt de keuze om dit spel te openen. Je ziet vervolgens een kaartspel in beeld komen. Er wordt je gevraagd welke kleur kaart de volgende kaart zal zijn, maar ook wat voor soort kaart er zal worden gedraaid. Kies je voor de juiste kleur, dan zal je winst worden verdubbeld. Kies je vervolgens ook nog voor de juiste soort dan zal er een verviervoudiging van je prijs plaatsvinden. Je mag meerdere keren achter elkaar gokken, waarbij je ook de helft van je inzet kan gaan inzetten.

Wat is je leeftijd?

age