Eye of Ra

Eye of RaAls je houdt van het oude Egypte en de Egyptische goden, dan is Eye of Ra een prachtig videoslot voor je om te spelen. In dit videoslot kan je de vele mysteries van het oude Egypte gaan verkennen en grote schatten proberen te vinden waaronder de mysterieuze Eye of Ra. Deze gokkast biedt vele spelers een groot avontuur en een spannend spel en de Egyptische symbolen op de rollen kunnen leiden tot grote winsten.

Gratis Eye of Ra spelen

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Eye of Ra gokkast

Eye of Ra bestaat uit levendige kleuren en een mooi design. Op de achtergrond staan de piramides met Egyptische zuilen. De gokkast heeft 5 rollen met 720 manieren om te winnen, met slechts een Eoa_katgodhandjevol winlijnen. De rollen bevatten niet allemaal 3 symbolen, maar kunnen ook 4 of 5 symbolen hebben. Van links naar rechts heb je daarom de volgende indeling; 3,4,5,4,3 symbolen. De symbolen kunnen van links naar rechts een winnende combinatie maken, maar ook van rechts naar links. Daardoor heb je 720 verschillende kansen om te winnen.

De gokkast Eye of Ra biedt een breed scala aan inzetmogelijkheden. De minimale inzet is 0.01 cent en kan verhoogd worden tot € 10 kan per spelronde. Inzetten kan je plaatsen door op de BET knop te drukken onderin het scherm. Je kan je eigen inzet instellen. Als je daarna op de START knop druk, kan je de rollen laten draaien. Door de kleine inzetten is Eye of Ra te spelen voor spelers met zowel kleine en grote budgetten.

Eor_godDe symbolen

In Eye of Ra zijn de symbolen kleurrijk en prachtig ontworpen en bestaan uit; Egyptische goden Anubis, Apis en Sekhmet, evenals een Farao en een scarabee.

Het wild symbool

In Eye of Ra is het wild symbool natuurlijk het Eye of Ra. Dit symbool kan andere symbolen vervangen waardoor je meerdere winnende combinaties kan maken. Met behulp van een wild kan je dus een niet winnende combinatie compleet maken met één van de symbolen en hierdoor een winnende combinatie. Ook kan je een wild toevoegen aan een combinatie die al winnend was waardoor deze winnende combinatie alleen maar groter wordt en de prijs dus ook. De wild kan alle symbolen vervangen behalve het bonus symbool; de gouden piramide.

Eor_cleopatraHet bonus symbool

In dit spel is het bonussymbool een gouden piramide. Verschijnen er 5 piramides op je scherm dan activeert dit 5 bonus spins. Tijdens deze bonusspins kan de wild ook voorkomen, maar dan alleen op de derde rol.

Mobiel spelen

Ook op diverse mobiele apparaten is Eye of Ra van Amatic te spelen.De kwaliteit van de graphics en het geluid is dan ook net zo goed als wanneer je het spel speelt op een desktop computer of laptop. Het is precies hetzelfde spel, en het biedt dezelfde opwindende sfeer.

Gamble functie

Nog een extra gokspelletje kan je spelen wanneer je een winnende combinatie draait. Want dan gaat de Gamble knop aan en kan je er voor kiezen om hier op te drukken. Druk je er op dan moet je voorspellen welke kleur kaart er zal worden omgedraaid. Raad je dit goed dan wordt je winst verdubbeld. Raad je ook nog eens de juiste soort kaart dan wordt deze verviervoudigd. Een leuk extra kansje dus om winsten te vergaren.

 

Wat is je leeftijd?

age