Twin Spin

Twin SpinDe Twin Spin gokkast is een unieke gokkast en dat komt omdat er bij iedere spin twee wielen aan elkaar gekoppeld worden deze hebben altijd dezelfde uitkomst. Dat maakt het dat het makkelijker is om een leuke winst bij elkaar te gaan draaien. Dit is een gokkast die ongelooflijk populair is bij de spelers en deze is gemaakt door Netent. Wanneer je weet dat dit de maker van het spel is dan weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit. Netent is een fabrikant die goed luistert naar wat spelers willen en je weet dan ook altijd dat wanneer je een spel van deze maker gaat spelen dat je niet alleen leuke tijd gaat hebben maar dat je ook nog eens heel erg veel geld kunt gaan winnen.

Speel Twin Spin gratis

Spelen

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Veel winlijnen

Wat ook een enorm voordeel is aan het spelen op deze gokkast dat is het aantal winlijnen wat er is. Bij de meeste gokkasten zijn dit er rond de twintig. Je moet dan ook niet schrikken als je hoort dat je bij deze kast van maar liefst 243 winlijnen gebruik kunt gaan maken. Het is dan ook niet aan te geven hoe de lijnen allemaal lopen en daar kun je tijdens het spelen achter gaan komen. Als je een winnende combinatie gaat draaien dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en wat je winst is. Ook zie je direct na het geven van de spanning welke twee wielen er aan elkaar gekoppeld worden. Het is daarna afwachten wat de afbeeldingen op de andere wielen zullen zijn. Op de wielen zie je cijfers en letters en daarnaast is er het wild symbool te vinden en kun je ook diamanten op de wielen vinden. Wanneer je een winnende combinatie met de diamanten weet te draaien dan zal je een hele mooie winst hebben.

Het wild symbool dat is ook heel erg interessant. Dat komt omdat dit symbool de plaats van ieder ander symbool in kan nemen. Als je bijvoorbeeld twee wielen naast elkaar hebben die aan elkaar worden gekoppeld dan weet je dat hier al twee dezelfde uitkomsten uit gaan komen. Draai je daar dan een wild symbool naast dan heb je al een winst te pakken. Zo makkelijk is het om een mooie winst te gaan behalen als je gaat spelen op deze gokkast.

Speel het spel gratis

Het is goed om te weten dat je dit spel gratis kunt gaan spelen. Je hoeft dus eerst geen storting bij het online casino te doen en je hoeft je zelfs niet eens in te gaan schrijven. Het enige wat je gaat doen dat is klikken op het spel en je kunt dan direct gaan spelen. Uiteraard speel je dan niet voor echt geld maar je krijgt wel een goede indruk hoe leuk het wel niet is om dit spel te gaan spelen. Ervaar dus ook zelf hoe leuk en winstgevend dit spel kan zijn en ga een spel spelen. Jij zal ook verbaasd zijn hoe makkelijk en leuk het spel is.