Reel Rush

Reel RushDe Reel Rush gokkast die zal veel spelers aanspreken en dat is omdat deze de perfecte combinatie heeft. Het spel is leuk om te spelen en daarnaast ziet het er dan ook nog eens erg mooi uit. Zeker niet onbelangrijk is dat je er ook nog eens veel geld mee kunt gaan verdienen. Het spel dat doet een beetje denken aan een oud platformspel wat gespeeld werd op de eerdere spelcomputers. Tenminste de achtergrond dan en dat zal meteen een gevoel van herkenning bij veel spelers op gaan roepen. Als je eerder spellen zoals Mario hebt gespeeld dan zal je precies begrijpen wat wij bedoelen.

Speel Reel rush direct gratis

Spelen

Ideal card Spelen voor geld en stort met iDeal

Er zijn unieke wielen

In het spel vind je vijf wielen en deze mogen we best uniek noemen. Dat komt omdat er alleen in het middelste wiel vijf symbolen te vinden zijn. Kijk je verder naar de linkerkant of de rechterkant dan zie je steeds een symbool minder op de wielen en dat houdt in dat je in de buitenste twee wielen maar één symbool ziet. Toch is het wel mogelijk om meer symbolen op deze wielen te krijgen en dat doe je door winnende combinaties te gaan draaien. Het spel speelt Rr_citroenfijn en als je een winnende combinatie weet te draaien dan zal je helemaal vrolijk gaan worden. Je hoort dan een leuke geluidje en je ziet meteen hoeveel winst je hebt behaald. In totaal zijn er 3125 manieren om een winst te behalen en de kans is dan ook groot dat jij ook snel een winnende combinatie zal gaan halen. Het spelen dat kun je dan ook nog eens geheel automatisch gaan doen en dat doe je door aan te geven hoeveel spellen je wilt gaan spelen en hoeveel je dan in wilt gaan zetten. Vervolgens hoef je niets meer te doen en kun je kijken hoeveel winst je gaat behalen.

Het is spel wat eenvoudig je aandacht vast zal houden. Hier kun je makkelijk op gaan spelen en doordat het allemaal zo flitsend en snel gaat blijft het leuk om te spelen. Het winnen van een leuk bedrag in het online casino gaat natuurlijk nooit vervelen en dat wil jij ook graag ervaren. Je ziet meteen dat het een spel is wat gemaakt is door Netent. Het is namelijk een spel wat barst van de kwaliteit en waar je graag op zult gaan spelen.

Ervaar het spel gratis

Rr_druifAls je wilt kun je het gratis het spel gaan spelen. Je kunt dan geen echt geld winnen maar het is wel een manier om zelf te ervaren hoe fijn het spel nu speelt. Je begint met spelen en je zal dan al na een aantal spins tot de conclusie komen dat het toch wel heel erg leuk is en dat je graag voor echt geld wilt gaan spelen. Dit kun je dan ook met een paar klikken op de muis gaan doen. Vanaf dan maak jij ook kans om de jackpot te winnen en het is dan ook goed om te weten dat die vele duizenden euro’s bedraagt.

Wat is je leeftijd?

age