Incinerator

IncineratorYggdrasil gokkasten hebben niet altijd een origineel thema. Vaak worden er videoslots door de ontwikkelaar gemaakt waarbij de symbolen de ouderwetse fruitsoorten zijn. Het gebrek aan originaliteit in deze slots wordt dan echter vaak ruimschoots goedgemaakt met de originele speciale features die in het spel verwerkt zijn. De Incinerator gokkast van Yggdrasil stelt echter op beide punten niet teleur. Het thema van de slot is namelijk een afvalverwerker van ruimteafval. Dit is zeer origineel en hebben we nog nooit eerder voorbij zien komen. Ook de speciale features die in het spel verwerkt zijn hebben we nog niet eerder gezien. Gratis re-spins na iedere winnende combinatie en een wild patroon waarmee tot aan 6 extra wild symbolen op de vijf rollen geplaatst kunnen worden.

Incinerator voor ruimteafval

Het speelveld van deze online iDeal gokkast bestaat deze keer niet uit vijf rollen. In plaats daarvan zie je een soort van rooster voor je dat wel een verdeling kent van vijf breed en drie hoog. De gokkast moet een afvalverwerker voorstellen waarmee ruimteafval wordt vernietigd. Tijdens het spelen komen de symbolen steeds van bovenaf in het rooster vallen. Dit is een leuk detail en weer eens wat anders dan de draaiende rollen die je normaal van een gokkast gewend bent. Het ruimteafval zijn vreemde objecten die moeilijk te beschrijven zijn. Wat deze objecten zijn is ook niet belangrijk. Waar het om gaat is dat elk object een symbool is waarmee prijzen in de wacht gesleept kunnen worden wanneer een combinatie van drie dezelfde symbolen op één van de 20 win lijnen gemaakt kan worden. Er is eigenlijk maar één speciale feature actief in de Incinerator gokkast. Dit is echter wel een zeer uitgebreide feature met meerdere aspecten.

Re-spins en Wild patroon

Na iedere winnende combinatie die tijdens het spelen op de Incinerator videoslot gemaakt kan worden. Zal het ruimteafval vernietigd worden. Hierdoor komen er weer plekken in het rooster vrij en die worden opgevuld met een gratis re-spin. Iedere keer wanneer er weer nieuwe symbolen naar beneden komen vallen ontstaat er weer een mogelijkheid om nieuwe winnende combinaties te maken. Dit kan in theorie oneindig doorgaan. Bij het spelen van deze gokkast kan dan ook iedere nieuwe spin een enorme prijs opleveren. Links in beeld naast het rooster zie je een Wild patroon staan. Ieder spin verandert het patroon wat hierop zichtbaar is. Dit patroon wordt belangrijk nadat je drie keer achter elkaar een winnende combinatie met een re-spin hebt weten te maken. De derde keer dat de symbolen in de afvalverwerker ontploffen zal namelijk het patroon dat zichtbaar is links in beeld op de gokkast verschijnen in Wild symbolen. Dit kunnen tot aan zes extra wild symbolen zijn en vanzelfsprekend zal dit je kansen op het winnen van hoge prijzen flink verhogen.

De Incinerator gokkast van Yggdrasil zal zeker niet teleurstellen qua originaliteit. Bovendien kent het spel ook de soepelheid van spelen op alle mogelijke apparaten die we van de populaire ontwikkelaar gewend zijn. Probeer het spel hierboven uit en klik op de button als je voor echt geld wilt spelen in een iDeal casino online.

X
eskimo.png