Nirvana

NirvanaDe laatste rage onder iDeal online gokkasten zijn de spellen van Yggdrasil. De Yggdrasil gokkasten staan namelijk bekend om hun geweldige 3D animaties, probleemloos spelen op mobiele apparaten en vernieuwende speciale features. De Nirvana gokkast van deze ontwikkelaar van online gokkasten is geen uitzondering op deze regel. De videoslot is opgebouwd uit vijf afzonderlijke rollen met elk drie rijen symbolen. Deze symbolen hebben een wat surrealistisch uiterlijk. Naast de edelstenen in verschillende kleuren zie je namelijk ook een kat met een vogelmasker, een konijn met een gewei, een draak met gouden juwelen en een phoenix vogel als symbolen op de rollen voorbijkomen. Het mag duidelijk zijn dat deze online gokkast niet op de punk band Nirvana is gebaseerd. Het thema is een fantasiewereld waarin drie godinnen verschillende wensen kunnen toekennen.

Wild en free spins symbolen

De Nirvana gokkast is net zoals de meeste andere Yggdrasil gokkasten voorzien van geweldige bewegende 3D animaties. Maak je een winnende combinatie met de symbolen dan zullen deze tot leven komen op de rollen en gaan bewegen. Om winnende combinaties te maken heb je overigens 20 win lijnen tot je beschikking. Het Wild symbool helpt zoals altijd een handje om de prijzen te winnen tijdens het spelen van de gokkast. Dit symbool kan namelijk alle andere symbolen in het spel vervangen om de hoogst mogelijke winnende combinatie te maken. Het enige symbool dat niet vervangen kan worden met een Wild is het Free Spins symbool. Dit is jammer want de roze bloem is namelijk de sleutel tot het winnen van de echt grote prijzen van de videoslot.

Nirvana godinnen

Het symbool met de roze bloem zal iedere speler van de Nirvana gokkast graag op de rollen zien verschijnen. Slechts twee van deze symbolen levert je namelijk al een free spin op. Drie symbolen leveren tien free spins op en bij vier of vijf van deze symbolen krijg je naast de gratis spins ook nog een prijs van 1000 en 5000 munten. Voordat de free spins feature begint kan je als speler een keuze maken uit drie godinnen die elk een speciale feature vertegenwoordigen die tijdens de free spins actief zal zijn. Wild Seeds geeft je 2 tot 4 extra wild symbolen bij iedere spin. Mega Reel zal de drie middelste rollen bij iedere spin met dezelfde symbolen bedekken. Als laatste is er ook nog de Nudge Reel feature waarbij de rollen aan het einde van iedere spin nog een paar keer kunnen bewegen om zo de hoogst mogelijke winnende combinatie te laten zien. Tijdens het spelen van de gratis spins is kunnen extra free spins geactiveerd worden door opnieuw twee of meer roze bloem symbolen op de rollen te krijgen. Lukt je dit dan kan er opnieuw een speciale feature gekozen worden en zullen er dus voor de overige free spins twee speciale features actief zijn. Het is zelfs mogelijk om alle drie de features te activeren. Dit zal zeker garant staan voor gigantische prijzen.

Speel de Yggdrasil videoslot Nirvana gratis op deze pagina. Klik op de button onder de slot om voor echt geld te spelen bij een online casino waar met iDeal betaald kan worden.

X
eskimo.png