All Ways Fruits

All Ways FruitsWanneer je van retro gokkasten houdt zoals de fruitautomaten die je vroeger in vrijwel iedere kroeg kon spelen dan zal je zeker de All Ways Fruits gokkast van Amatic leuk gaan vinden. Op deze gokkast zijn namelijk mooie prijzen te winnen door combinaties te maken met de klassieke fruitsymbolen. Het spel heeft een retro thema die overeenkomt met de fruitautomaten van vroeger. De ontwikkelaars van Amatic Industries hebben echter ook een aantal moderne speciale features aan de gokkast gegeven die het spel naar een hoger niveau tillen. Deze verbeterde retro gokkast hoef je niet meer perse in de kroeg te spelen. Online gokkasten iDeal kan je namelijk gewoon vanaf je computer thuis spelen. Het is zelfs mogelijk om op je mobiele telefoon de Amatic gokkasten te spelen. Zo zou je dus in theorie ook weer in de kroeg kunnen spelen.

Speel All Ways Fruits gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Awf_meloenOver het design van de All Ways Fruits gokkast is eigenlijk weinig te vermelden. De kast heeft een retro thema dus je kan de klassieke symbolen, zoals kersen, citroenen, pruimen, sinaasappels, appels, druiven, bellen en meloenen, op de rollen verwachten. De hoogste prijs kan gewonnen worden met een combinatie van vijf zeven symbolen. Daarbij is er nog een bonus symbool en een 2x symbool die we verderop in deze review apart zullen bespreken. Aan de animaties is echter niet veel aandacht besteedt bij deze slot. Dit is ook niet nodig want de liefhebbers van deze retro thema gokkasten zijn niet op zoek naar de allermooiste animaties. De gokkast opbouw is wel bijzonder. Het spel bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Er zijn echter geen win lijnen waar winnende combinaties op gemaakt moeten worden. In plaats daarvan zullen alle symbolen combinaties die op aangrenzende rollen staan van links naar rechts een prijs opleveren. In de free spins bonus feature betalen de symbolen zelfs op iedere positie op de rollen uit.

2x symbool feature

Awf_druifDe meest unieke feature van All Ways Fruits is het 2x symbool. Wanneer dit symbool ergens op het speelveld staat terwijl je een winnende combinatie kunt maken dan zullen de prijzen met een 2x multiplier worden vermenigvuldigd. Dit betekent dus dat je de toch al gulle prijzen van het spel dubbel uitbetaald krijgt. Dit kan tot zeer mooie prijzen leiden.

Free Spins bonus feature

Awf_sinaasappelDe tweede speciale feature die in het spel verwerkt is zijn de bonus symbolen. Hiermee kunnen free spins gewonnen worden en bovendien is het symbool ook een prijs waard. Om deze prijs en de free spins te winnen is een combinatie van drie of meer van deze symbolen nodig. Bonus symbolen hoeven niet op aangrenzende rollen te staan. Drie bonus symbolen leveren 7 free spins op, vier symbolen 10 free spins en vijf symbolen 15 free spins en een enorme hoeveelheid aan munten. Tijdens de free spins modus kunnen meer gratis spins gewonnen worden door opnieuw drie of meer bonussymbolen op de rollen te krijgen. Ook bijzonder aan de Free Spins bonus feature is dat symbolen niet meer op aangrenzende rollen hoeven te staan, maar op ieder positie meetellen in het maken van winnende combinaties.

X
cookie-2020.png