Blue Dolphin

Blue DolphinDe ontwikkelaars van Amatic Industries houden duidelijk van onderwater thema’s voor online gokkasten iDeal. In de collectie Amatic gokkasten hebben we bijvoorbeeld ook al de Mermaid’s Gold gokkast gezien waarin een zeemeermin centraal staat in het onderwater thema. Op die gokkast komt ook een dolfijn als symbool voor. Voor de Blue Dolphin gokkast is opnieuw een onderwater thema gebruikt en deze keer staat de vrolijke dolfijn centraal in het spel. Opnieuw is gekozen voor een blauwe kleur voor de videoslot en dit is natuurlijk niet verwonderlijk bij een thema over water. Verder kan je verschillende speciale features verwachten, zoals wild symbolen, free spins en multipliers. Ook de gok optie die zo kenmerkend is aan Amatic gokkasten is zoals altijd weer in het spel aanwezig. Al is het gebruik hiervan zoals altijd optioneel.

Speel Blue Dolphin gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Bd_schildpadVoor de Blue Dolphin gokkast is gekozen voor animaties met een vrolijk cartoon uiterlijk. De slot is opgebouwd uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Het aantal win lijnen is vrij laag deze keer. Dit zijn er namelijk maar vijf. Je wordt echter geholpen om winnende combinaties te maken door het feit dat bij veel symbolen slechts een combinatie van twee nodig is om een prijs te winnen. De Wild en Bonus symbolen die de hoogste prijzen van het spel zijn behoren tot deze symbolen. Daarbij hoeven de bonus symbolen niet eens op een winlijn te staan om een prijs op te leveren. De lagere prijzen kunnen gewonnen worden met de bekende kaartsymbolen. Hogere prijzen kan je winnen door combinaties met symbolen, zoals schelpen, inktvissen, kreeften, vissen en schildpadden, te maken.

Dolfijn Wild symbool met 2x multiplier

Bd_octopusDe dolfijn is het Wild symbool voor Blue Dolphin. Hiermee kan je alle andere symbolen in het spel vervangen, behalve het bonus symbool. Lukt het je om een combinatie met behulp van een Wild symbool te maken dan zal de prijs ook met een 2x multiplier worden vermenigvuldigd. Dit geeft je dus twee keer zoveel munten als een normale combinatie met de symbolen. Het dolfijn symbool is ook de hoogste prijs van het spel. Het aantal munten dat met een combinatie van vijf dolfijnen op een winlijn gewonnen kan worden is maar liefst 10 miljoen munten wanneer met de maximale inzet van 1000 munten per spin gespeeld wordt.

Free Spins met 3x multiplier

Bd_shellDe free spins zijn te winnen door drie of meer bonus symbolen ergens op de rollen van de online gokkast te krijgen. Dit is het symbool van een kroon die tevens een mooi aantal munten waard is bij een combinatie van twee of meer. Bij drie of meer symbolen krijg je naast je munten prijs ook 15 free spins om te spelen. Tijdens deze free spins voel je jezelf echt een koning door de kroon symbolen. Je hoeft namelijk geen inzet te plaatsen om de rollen te laten spinnen en prijzen die je wint worden ook nog eens met een 3x multiplier aan je uitbetaald.

De Blue Dolphin gokkast is een slot vol actie die enorme prijzen op kan leveren. Speel het spel hier gratis of voor echt geld in een iDeal casino met online gokkasten.

X
cookie-2020.png