Book of Aztec

Book of AztecDe Book of Aztec gokkast die terug is te vinden in de collectie Amatic gokkasten heeft een thema dat is gebaseerd op de cultuur van de Azteken. In de hoofdrol van het verhaal is een vrouwelijke Indiana Jones die op ontdekkingsreis gaat door Zuid Amerika om de rijkdommen van de Azteken te vinden. De beschaving van vele duizenden jaren oud is geen vreemd onderwerp voor een gokkast thema. Amatic heeft hier echter weer hun eigen uniek draai aan weten te geven. Het resultaat is deze videoslot die is opgebouwd uit vijf rollen met elk drie symbolen en 10 winlijnen. Hoewel het aantal win lijnen vrij laag is zal je toch niet lang op een winnende combinatie van symbolen hoeven te wachten. De meeste symbolen zijn namelijk al in een combinatie van twee een prijs waard. Bovendien zijn er enkele speciale features in het spel verwerkt die zeer winstgevend voor je kunnen uitpakken.

Gratis Book of Aztec spelen

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Book of Aztec symbool

Boa_vrouwAlle speciale features van de Book of Aztec gokkast draaien om het symbool waarop het boek van de Azteken te zien is. Dit boek fungeert namelijk als een Wild symbool, Bonussymbool en als één van de hoogste prijzen die gewonnen kunnen worden. De prijzen van alle symbolen in deze online iDeal gokkast zijn overigens niet misselijk. De vrouwelijke ontdekkingsreiziger is de hoogste prijs waard wanneer deze in een combinatie van vijf op een winlijn komt te staan. Lukt je dit dan worden namelijk 125.000 munten bij je balans opgeteld. Het boek symbool hoeft niet op een winlijn te staan om een prijs op te leveren. Bovendien fungeert het symbool ook als een Wild waarmee andere symbolen vervangen kunnen worden.

Free spins en expanding symbolen

Boa_tempelHet Book of Aztecs symbool is naast een wild ook het bonussymbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Een combinatie van drie of meer van deze symbolen pakken daardoor altijd zeer winstgevend uit. Hiermee win je namelijk een prijs, zullen altijd winnende combinaties gemaakt kunnen worden door de wild functie van het symbool en krijg je ook nog eens tien free spins toegekend. Voordat de gratis bonus spins beginnen zal er een symbool geselecteerd worden die tijdens de gratis spins een expanding symbool zal zijn. De symbolen zijn hierdoor niet meer van win lijnen afhankelijk maar kunnen bij elkaar opgeteld worden waar ze ook op de rollen komen te staan. Staat het bonussymbool bijvoorbeeld op de rollen 2, 4 en 5 dan telt dit als een combinatie van drie symbolen. Tijdens de free spins kunnen er overigens nieuwe gratis spins aan het overgebleven aantal spins worden toegevoegd door opnieuw drie of meer van de boeken symbolen op de rollen te krijgen.

Boa_symboolMet de button die onder de slot op deze pagina staat is het mogelijk om de bewuste online gokkast in een iDeal casino te spelen. Gratis spelen om het spel uit te proberen kan ook vanaf deze pagina gedaan worden. Hiermee kan je checken of het spel leuk is om te spelen. Wanneer je hiervan bent overtuigd dan klik je op de button om de extra spanning van gokken met echt geld aan het spel toe te voegen.

X
cookie-2020.png