Book of Fortune

Book of FortuneBook of Fortune gaat over een mooie prinses die wordt gered uit de klauwen van een boze tovenaar die haar heeft verborgen in de kerker van zijn kasteel – een magisch videoslot van de makers van Amatic. Jij als speler moet die prinses proberen te redden en voor al deze inspanningen wordt je ook nog eens rijkelijk beloond als deze succesvol zijn.

De achtergrond van deze gokkast is het magische koninkrijk waar de mooie blonde prinses moet worden gered. Het is een woest landschap waarbij het kasteel van de tovenaar op de top van en hoge heuvel ligt. Het pad dat naar dit kasteel leidt, is het de bedoeling dat je allerlei dingen gaat verzamelen.
Het spel heeft vijf rollen, met elk drie rijen en tien lucratieve winlijnen. De winsten lopen van links naar rechts op de rol. Inzetten kan je doen vanaf 0.10 cent tot een maximum van 20,00 euro per lijn. Dus Book of Fortune is een gokkast voor iedere speler. De Book of Fortune gokkast is niet moeilijk om te begrijpen en je zult het spel dan ook snel onder de knie hebben. Er zit een AUTOSTART knop in het spel, een BET knop waarmee je inzetten kunt plaatsen, een GAMBLE knop die je kunt aandrukken wanneer je een winst maakt, en een gokje wilt maken op een extra prijs en natuurlijk de START knop.

Gratis Book of Fortune spelen

Ideal Ga voor het echte geld!

De symbolen

MagierEr zijn lettersymbolen en kaartsymbolen, magische uilen, een kasteel, een toveraar en natuurlijk de prinses. De prinses is uiteraard het symbool dat de meeste munten oplevert in het spel.

Het wildsymbool en scattersymbool

Het wild symbool in dit spel is tevens het scattersymbool en wordt vertegenwoordigt door het Book of Fortune. Als je 5 van deze boeken weet te draaien op je scherm, win je 2000 munten. De wilds kunnen andere symbolen op de rollen vervangen waardoor je meerdere winstcombinaties kunt maken. 3 of meer van deze boeken Vrouwop je scherm zullen leiden tot een bonusronde waarbij er 10 gratis spins worden geactiveerd.

De GAMBLE knop

Wanneer je winst hebt behaalt, gaat de zogenaamde GAMBLE knop oplichten. Je kan de keuze maken om wel of niet op deze knop te drukken. Druk je er niet op dan ga je gewoon door met het draaien van de rollen, druk je er wel op dan kan je een extra gokje wagen. Je kan namelijk je gewonnen winst verdubbelen, door te voorspellen of er een zwarte of een rode kaart zal verschijnen.

Expanding symbool

KasteelDeze free spins ronde is apart want tijdens het draaien va de rollen zie het het Book of Fortune waarvan de bladzijdes zichtbaar worden. Op de bladzijdes staat alle symbolen uit het spel. Als de rol tot stilstand komt, er komt dan een symbool in het boek in beeld wat het zogenaamd expanding symbool is. Als dit symbool vervolgens op een rol verschijnt, dan zullen deze rollen helemaal worden bedekt met dit symbool. Dit betekent nog meer kans op winst.

Door het spelen van dit mystieke spel, zal je een enorme hoeveelheid plezier hebben. Book of Fortune neemt je mee op een adembenemend avontuur. Voorzien van prachtige graphics, unieke geluidskwaliteit zorgt dit voor een unieke en grootse game-ervaring!

 

X
cookie-2020.png