Cool Diamonds 2

Cool Diamonds 2Wanneer je op de Cool Diamonds 2 gokkast speelt dan zijn er grote prijzen te winnen die je misschien wel in staat stellen om ook een paar van die mooie edelstenen voor jezelf te kopen. In dit juweeltje onder de Amatic gokkasten draait het namelijk allemaal om diamanten. De diamant komt natuurlijk wel vaker voor als symbool op een gokkast. Echter zie je deze symbolen dan vaak in gezelschap van andere klassieke gokautomaat symbolen zoals 7’s, kersen en citroenen. In deze videoslot draait het echter enkel om edelstenen en edelmetaal. Als symbolen op de vijf rollen met tien win lijnen zie Cd_ringje namelijk verschillende diamanten, robijnen, saffieren, smaragden, goudstaven en zelfs een schatkist vol met edelstenen en goud. Deze schatkist is ook meteen de hoogste prijs die je kan winnen. Een combinatie van vijf schatkisten levert je namelijk een prijs van 50.000 munten op. Het is echter mogelijk om 500.000 munten met één spin in de wacht te slepen door de stacked symbolen op de rollen van deze slot.

Speel Cool Diamonds 2 gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Stacked symbolen voor enorme prijzen

De symbolen van Cool Diamonds 2 komen allemaal als stacked symbolen op de vijf rollen van de online gokkast voor. De enige uitzondering op deze regel is de diamant met de gouden ring eromheen. De overige symbolen zijn echter allemaal stacked wat inhoudt dat deze op elkaar gestapeld op de rollen voorkomen. Cd_schatkistHierdoor is het mogelijk om het complete veld van vijf rollen met elk drie rijen symbolen bedekt te krijgen met één enkel symbool. Lukt je dit met het schatkisten symbool dan kan je maar liefst 500.000 munten bij je balans bijschrijven. Met dit aantal munten kan je toch zeker wel een aantal diamanten kopen. De diamant met de gouden ring komt niet als een stacked symbool in het spel voor. Ook dit symbool kan echter zeer winstgevend uitpakken.

Cool Diamond Wild en Free Spins

Het symbool van de diamant met de gouden ring eromheen is zowel het Wild als Free Spins symbool. De diamant kan dus andere symbolen vervangen om de hoogst mogelijke winnende combinatie mogelijk te maken. Daarbij kan je ook 15 free spins met het symbool winnen wanneer er drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen komen te staan. Tijdens de free spins kunnen extra gratis spins geactiveerd worden door nogmaals drie of meer Cool Diamond symbolen op de rollen te krijgen. Wanneer dit gebeurt dan zullen er 15 nieuwe free spins bij het overgebleven aantal worden opgeteld. De Cool Diamonds 2 gokkast is absoluut een juweeltje van Amatic Industries en dit komt niet alleen door het thema van de Cd_diamondsvideoslot. Het spel heeft namelijk alle kenmerken van de immens populaire slots van de ontwikkelaar. Zo kan het spel bijvoorbeeld zonder problemen op alle soorten apparaten gespeeld worden en kan je ook gewonnen prijzen verdubbelen met de bekende gamble feature.

Probeer Cool Diamonds hierboven gratis uit en wanneer het spel je bevalt kan de online gokkast met iDeal voor echt geld gespeeld worden in een casino door op de button onder de slot te klikken.

X
cookie-2020.png