Diamond Cats

Diamond CatsBen je een liefhebben van katten, dan is Diamond Cats van Amatic, echt een videoslot voor jou! Diamond Cats kent mooie glinsterende symbolen en prachtige katten die de rollen van het videoslot vullen. Het spel bestaat uit veel katten en een heleboel diamanten.

Diamond Cats is een 5 rollen en 20 winlijnen gokkast met twee bonus features houdt. De hoeveelheid winlijnen zijn in te stellen en inzetten kan je al plaatsen vanaf 0,10 cent tot een maximum inzet van 10,00 per winlijn. Hierdoor wordt het mogelijk dat je totale maximale inzet per draai 1000 euro zal worden. Deze maximale inzet kan, als je geluk hebt, leiden tot een enorme jackpot van 100.000 munten en een tweede hoogste winst van 50.000 munten. In de prijzentabel die aan deze gokkast is gekoppeld en die je ten alle tijden kunt raadplegen, staat precies beschreven bij welke combinaties je welk geldbedrag kunt winnen.

Gratis Diamond Cats spelen

Ideal Direct spelen voor echt geld!

De symbolen bij Diamond cats

Dc_katDe symbolen in Diamond Cats bestaan uit, hoe kan het ook anders, vele rassen van katten, diamanten en de kat eigenaar dat een koningin is. De graphics in het slot zijn van grote kwaliteit, en de vele aparte geluiden zorgen voor een zeer intens en onderhoudend spel. Winnende combinaties draai je van links naar rechts en een winst behaal je bij 3 of meer gelijke symbolen vanaf de eerste rol. Een winnende combinatie bestaat altijd alleen uit soortgelijke symbolen. Een combinatie mag dus niet worden onderbroken door andere reguliere symbolen.

Het wild symbool

Dc_wildWild symbolen zijn erg populair bij spelers van online gokkasten vanwege het feit dat het je naar meer overwinningen zou kunnen helpen. Het wild symbool in diamant Cats met roze saffier ingelegde hart. Het kan in dit spel ook voorkomen als stacked wild. Deze zijn erg leuk in een spel omdat je nooit weet wanneer ze zullen. Het wild symbool kan een hele rol vullen of van boven naar beneden verschijnen. Hierdoor heb je de kans dat je hele scherm vol komt te staan met wild symbolen en je enorme bedragen kunt winnen.

Het scatter symbool

Het scatter symbool in Diamond Cats is een roze, zijden kussen met gouden biezen. Als je 3 of meer van deze kussens op je scherm ziet verschijnen dan ontgrendel je een spannend free spin spel. De bonus feature zal je dan gaan belonen met tien gratis spins, maar het wordt een stuk spannender wanneer je meer scatter symbolen draait want dan worden je aantal free spins nog groter. Daarnaast is er nog een extra spannende feature, want als er een wild verschijnt tijdens je free spins, dan zal deze op de plek blijven staan en dit verhoogt je kans op grotere winsten.

De gamble knop

Dc_prinsesOmdat Diamond Cats een Amatic gokkast is, zit er ook nog een gokspel in de gokkast ingebouwd. Met de aanwezige gamble knop, kan je dit gokspel activeren. Wanneer je namelijk een winst hebt behaald, dan begint de gambleknop te knipperen. Aan jou de keuze om wel of niet deel te nemen aan dit spel door er wel of niet op te drukken.
In het spel wat dan op je scherm verschijnt, moet jij voorspellen wat voor kaart er gedraaid zal worden. Dit kun je doen door te kiezen voor rood of zwart, maar ook door de soort van de kaart te voorspellen. Kies je voor rood/zwart dan verdubbel je de prijs. Kies je ook nog voor de soort kaart, dan verviervoudig je de prijs. Je mag meerdere keren gokken en ook de helft van je winst hiervoor gebruiken.

 

X
cookie-2020.png