Dragons Pearl

Dragons PearlWe gaan met dit videoslot terug naar het oude China waarin je parels moet zien te redden uit handen van de boze draak. De gokkast is geheel in Aziatische stijl, met natuurlijk veel draken en parels. Door de mooi gekleurde graphics en Aziatische geluiden, proef je al gauw de sfeer van deze gokkast, die zowel voor beginnende spelers als high rollers leuk is om te spelen.

Dragons Pearl gokkast

Dragons Pearl heeft 5 rollen en 50 winlijnen dit is een vrij grote hoeveelheid inzet lijnen. Per rol staan er niet 3 maar 4 symbolen. Hierdoor heb je dus een totaal van 20 symbolen en hierdoor wordt je kans om te winnen natuurlijk verhoogt. Inzetten, kan je bij Dragons Pearl al vanaf 1 eurocent en deze kan je plaatsen met de BET knop. Je kan dat in deze gokkast dus allemaal zelf regelen. Ook het aantal winlijnen is zelf te bepalen. Met de LINES knop kan je namelijk het aantal winlijnen instellen. Omdat het een videoslot is die ook leuk is voor highrollers, is het mogelijk om tot een maximale inzet van 1000 euro te gaan.

Gratis Dragons Pearl spelen

Ideal Speel voor echt geld!

De symbolen van Dragons Pearl

Er komen veel verschillende symbolen in het spel voor als je speelt zoals; draken, Chinese dames, vlinders, tijgers, (zoals een vlinder en tijger) zijn te vinden op de rollen. Probeer zoveel mogelijk dezelfde symbolen naast elkaar te draaien op een winlijn en je zult hiervoor worden beloond met leuke prijzen. Deze combinaties, moet je zien te vormen van links naar rechts. Bij het videoslot staat een prijzentabel waarop alle mogelijke combinaties staan Schildpadbeschreven met daarnaast de te behalen winsten.

Het bonus symbool (scatter)

In Dragons Pearl zit een bonus symbool en dit is natuurlijk de Dragons Pearl, een mooie parel. Deze parel kan ervoor zorgen dat de free spins bonusronde wordt geactiveerd. Draai je namelijk 3 parels, op elke plek op je scherm, dan krijg je 5 gratis spins. Draai je meer parels, dan zal het aantal free spins ook toenemen. Krijg je het voor elkaar om tijdens de gratis spins opnieuw meerdere parels op de rollen te draaien, dan zullen er opnieuw free spins aan het totaal worden toegevoegd.

Dragons Wild

In Dragons Pearl komt een Dragon Wild voor. Dit symbool kan andere symbolen vervangen en daardoor zorgen voor leuke winsten. Een wild kan een aantal verschillende symbolen compleet maken en daardoor een winnende combinatie vormen, maar een wild kan ook worden toegevoegd aan een al gedraaide winnende combinatie waardoor de winst alleen maar groter wordt.

De gamble knop

Als je een winnende combinatie hebt gedraaid, zal de GAMBLE knop onderin je scherm beginnen te knipperen. Dit betekent dat deze actief wordt. Je mag dan gebruik maken van deze knop om deel te nemen aan een bonusspel. Je kan dan een extra gokje wagen. Daarbij wordt er een kaartspel geopend en jij moet raden wat de kleur is van de eerst volgende kaart die zal worden omgedraaid. Kies je de juiste kleur, dan zal je winst van daarnet worden verdubbeld. Je kunt daarbij ook nog raden om wat voor soort kaart het gaat. Als je klaveren, schoppen, ruiten of harten juist weet te raden, dan wordt je winst zelfs verviervoudigd. Na dit spel kan je de winst pakken en terugkeren naar het basisspel of nogmaals een kaart raden.

Het Oosters tintje is deze slotmachine, zorgt voor een fijne sfeer en de gokkast is daarom erg leuk om te spelen. Zowel grafisch als qua geluiden is Amatic erin geslaagd om een leuke gokkast te ontwikkelen waarmee ook nog eens vele winsten zijn te behalen.

X
cookie-2020.png