Hot 27

Hot 27Online gokkasten iDeal zijn er in alle soorten en maten. De verschillende ontwikkelaars die de online casinospellen ontwikkelen hebben allemaal hun eigen uniek twist voor de gokkasten. Zo staat Netent bijvoorbeeld bekend om de geweldige animaties, originele verhaallijnen en unieke special feature. Amatic gokkasten staan minder bekend om deze eigenschappen. Wanneer je echter houdt van online gokkasten met een retro thema dan heeft deze ontwikkelaar behoorlijk wat spellen voor je in de aanbieding. Een voorbeeld hiervan is de Hot 27 gokkast. Ook hier kan je weer genieten van de bekende fruit symbolen en andere klassieke gokkast symbolen. Hoewel Amatic meerdere gokkasten heeft met een retro uiterlijk vinden zij toch altijd wel een manier om het spel weer uniek en onderscheidend te maken. Hot 27 is geen uitzondering op deze regel. Sommige mensen raken de simpele gokkasten van de ontwikkelaar misschien een beetje beu. Echter de mensen die gokkasten spelen om te gokken en geld te winnen kunnen geen genoeg van deze spellen krijgen. De videoslot schieten misschien tekort op het gebied van animaties en speciale feature, maar in het uitkeren van grote prijzen blinken de spellen van Amatic uit.

Speel Hot 27 gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

3×3 opbouw van gokkast

In de meeste gevallen vermelden we in deze paragraaf van de Amatic gokkasten reviews dat de gokkast weer is opgebouwd uit de standaard vijf rollen met X aantal win lijnen. De Hot 27 gokkast is echter anders. Deze slot heeft een retro thema dat is gebaseerd op gokautomaten van vele jaren geleden. In deze tijd bestonden de slots uit drie rollen met elk drie rijen symbolen. Dit is dan ook wat je voor je ziet tijdens het spelen van deze online iDeal gokkast. Je hebt wel 27 win lijnen tot je beschikking om winnende combinaties met de symbolen te maken. In de praktijk houdt dit in dat wanneer symbolen op aangrenzende symbolen staan dat dit een prijs oplevert. We zouden hier nog kunnen vermelden dat de combinaties van links naar rechts gemaakt moeten worden. Dit is echter overbodig want een minimale winnende combinaties bestaat uit drie symbolen en aangezien er maar drie rollen zijn betekent dit dat op alle drie de rollen een symbool van een bepaalde soort moet staan.

Symbolen in brand na winst

De symbolen bestaan weer uit de fruitsoorten, kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen. Daarnaast zijn er ook dubbele en driedubbele bar symbolen, bellen en lucky 7’s. Een leuk effect is dat de symbolen na het maken van een winnende combinatie in brand komen te staan. Dit maken van winnende combinaties wordt overigens vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een Wild symbool. Dit is de ster en hiermee kunnen alle symbolen uit het spel vervangen worden. Lukt het je overigens om het complete speelveld van 3×3 met negen symbolen van dezelfde soort te bedekken dan zullen de prijzen maal twee worden uitgekeerd. Dit is dan ook een garantie op een enorm hoge prijs.

De Hot 27 gokkast imponeert niet met de animaties en verhaallijn. Wanneer je echter voor echt geld speelt op een online gokkast iDeal dan gaat het om het winnen van prijzen en op dit gebied imponeert deze gokkast wel.

X
cookie-2020.png