Hot Scatter

Hot ScatterMensen die houden van online iDeal gokkasten met een klassiek uiterlijk zonder al teveel poespas die kunnen zich zeker vermaken met verschillende Amatic gokkasten. Deze ontwikkelaar van online gokkasten heeft namelijk meerdere spellen waarbij van een retro thema gebruikgemaakt wordt. De meest populaire is misschien wel de Bells on Fire gokkast. Echter ook de Hot Scatter gokkast die we in deze review gaan bespreken zal voor een hogere temperatuur in huis gaan zorgen. Opnieuw heeft Amatic voor een klassiek thema gekozen voor een gokkast die veel gokkers zal aanspreken. Verwacht geen uitgebreide verhaallijnen of de meest fantastische animaties van deze slot. Dit heeft de online gokkast echter helemaal niet nodig want uiteindelijk gaat het toch om winnen van prijzen en hier blinkt de Hot Scatter Amatic gokkast dan ook in uit. Hierbij wordt je geholpen door het hete scatter symbool die zeer winstgevende free spins kunnen opleveren.

Speel Hot Scatter gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Ht_druifDe opbouw en het design van de online gokkast iDeal zijn allemaal zeer standaard. De slot heeft vijf rollen met elk drie rijen symbolen en tien win lijnen. Dit lage aantal win lijnen om winnende combinaties op te maken is ook vrij standaard voor Amatic gokkasten. Ook qua design hoef je van deze gokkast echt geen wonderen te verwachten. De symbolen zijn de klassieke fruitsoorten, zoals kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en meloenen. Deze worden aangevuld met een klassiek fruitautomaat symbool de lucky 7’s. Deze laatste is ook meteen de hoogste prijs die in het spel gewonnen kan worden. Het aantal munten voor een combinatie van vijf lucky 7’s op een winlijn kunnen zo hoog oplopen dat de geldwaarde werkelijk je leven kan veranderen. De Hot Scatter gokkast moet het niet hebben van flashy animaties en spannende geluidseffecten. Amatic heeft het lekker traditioneel aangepakt waardoor de focus komt te liggen bij waar het echt om gaat en dat is het winnen van prijzen wanneer je voor echt geld gokt.

Hot scatter symbolen, munten en free spins

Ht_meloenOp een gokkast met de naam Hot Scatter is er natuurlijk een belangrijke rol weggelegd voor het scatter symbool. Op deze online gokkast komt geen Wild symbool voor. Het symbool van de ster is echter de scatter en hiermee kunnen flink wat munten gewonnen worden. Een combinatie van drie of meer van deze symbolen op willekeurige rollen levert je de één na hoogste prijs van het spel op. Daarbij wordt je ook nog eens met 15 free spins beloond. Wanneer je al eens vaker op online gokkasten hebt gespeeld dan ben je bekend met free spins. Deze spins waarbij geen inzet geplaatst hoeft te worden om de rollen in beweging te zetten pakken altijd winstgevend uit. Immers zijn het gratis spins en zijn alle prijzen die je tijdens deze feature pakt dus pure winst. Daarbij zullen de prijzen in de free spins modus van Hot Scatter ook nog eens met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd. Hierdoor zijn deze scatter symbolen extra Ht_citroenlucratief wanneer er drie of meer op de rollen komen te staan. Tijdens de free spins kunnen extra spins gewonnen worden door opnieuw drie of meer sterren op de rollen van de online gokkast te krijgen.

X
cookie-2020.png