Hot Star

Hot StarDe Hot Star gokkast behoort tot de populairste gokkasten van Amatic. Wanneer je het spel speelt en ervaart hoe winstgevend de speciale features van de slot kunnen zijn is het niet moeilijk te begrijpen waarom dit het geval is. Meerdere Amatic gokkasten worden als hot bestempeld. Zo zijn is er bijvoorbeeld ook de Hot Neon gokkast en de Hot Twenty gokkast van dezelfde ontwikkelaar. Beide gokkasten zijn echter lang niet zo heet als Hot Star. De online iDeal gokkast heeft een traditioneel thema waarbij de bekende fruitsymbolen, zevens en sterren gebruikt kunnen worden voor het maken van winnende combinaties. De sterren stelen de show op deze Amatic gokkast. Dit zijn namelijk Wild symbolen met een hele bijzondere eigenschap. Wat deze eigenschap precies en hoe je met de Wild symbolen gigantische prijzen kunt winnen lees je verderop in deze review.

Speel Hot Star gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Hs_zevenDe opbouw van de Hot Star gokkast is vrij standaard. Je ziet een speelveld voor je van vijf afzonderlijke rollen met daarop drie symbolen per rol afgebeeld. Om winnende combinaties met de kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven, meloenen en zevens te maken heb je tien win lijnen tot je beschikking. Daarbij wordt je geholpen in het winnen van prijzen door de sterren symbolen. Dit zijn speciale wild symbolen die zullen uitbreiden naar alle aangrenzende symbolen. Meer hierover lees je iets verder op deze pagina. De sterren symbolen is waar het om draait op deze gokkast en de reden waarom het spel de naam Hot Star heeft gekregen. Op de achtergrond van de ster staan vlammen waarmee aan wordt gegeven hoe heet de symbolen zijn. Ook aan beide kanten van het logo, bovenaan de gokkast, zijn vlammen te zien. Dit zijn vlammen zoals je deze ook als decoratie op hot rod auto’s ziet.

Hot Star Wild symbolen

Hs_druivenDe Hot Start symbolen zijn de reden waarom zo veel mensen deze gokkast als favoriet beschouwen. Het zijn namelijk Wild symbolen met een speciale eigenschap. Iedere keer wanneer een ster symbool op de rollen komt te staan dan zullen alle aangrenzende symbolen in Wilds veranderen. Wanneer de Hot Star in een hoek komt te staan betekent dit dat er drie aangrenzende symbolen in Wilds veranderen. Hierdoor ontstaat een blok wild symbolen van 2 bij 2. Komt de hete ster echter op de middelste rij van rol 2, 3 of 4 te staan dan zullen maar liefst acht aangrenzende symbolen in Wilds veranderen. Het gevolg is een blok van 3 bij 3 symbolen. Hiermee worden dus drie rollen van de online gokkast compleet met wild symbolen bedekt. Je hebt weinig fantasie nodig om te begrijpen dat dit gigantische prijzen tot gevolg kan hebben. De kans is namelijk groot dat één van de hogere prijs symbolen, zoals de lucky 7’s, naast het blok van wild symbolen komt te staan waardoor er meerdere hoge winnende combinaties gemaakt kunnen worden.

Hs_citroenWanneer je zelf eens wilt ervaren hoe heet de Hot Star gokkast van Amatic is dan kan je het spel gratis spelen op deze pagina. Speel je voor echt geld dan is het spel nog spannender. Hiervoor klik je de button onder de slot die je naar een casino met online gokkasten iDeal brengt.

X
cookie-2020.png