Hot Twenty

Hot TwentyEr zijn verschillende redenen te bedenken waarom iemand een bepaalde online gokkast iDeal als zijn of haar favoriet beschouwd. Dit kan zijn dat de gokkast is voorzien van de meest geweldige animaties, een spannende verhaallijn, speciale features die je op het puntje van je stoel laten zitten of gewoonweg omdat er veel mogelijkheden zijn om grote prijzen te winnen op de gokkast. Liefhebbers van Amatic gokkasten geven vaak niet zoveel om verhaallijnen en animaties. Dit hoeft ook niet want gokken op een online gokkast voor echt geld draait uiteindelijk toch om het winnen van geld. Wanneer je dit kunt doen op een mooie retro gokkast van Amatic zoals de Hot Twenty gokkast dan heb je minder afleidingen. Hierdoor kan je jezelf gewoon focussen op de puntenbalans die onderaan in beeld staat en die uiteindelijk aangeeft hoeveel geld je hebt gewonnen tijdens het spelen op de slot.

Speel Hot Twenty gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Ht_watermeloenOok qua opbouw en design van de Hot Twenty gokkast is weinig bijzonders te melden. De Amatic gokkast past in het rijtje gokkasten met een retro thema waar ongeveer de helft van de spellen van de ontwikkelaar onder valt. Het speelveld is opgebouwd uit vijf rollen waar elk drie rijen symbolen op staan. Deze symbolen zijn de bekende fruitsoorten zoals kersen, sinaasappels, citroenen, pruimen, druiven en meloenen. Ook de lucky 7’s en ster symbolen zijn weer van de partij. Deze laatste twee zijn symbolen met een speciale feature en om die reden behandelen we deze later nog apart in deze review. Om winnende combinaties te maken heb je in Hot Twenty 20 win lijnen tot je beschikking. Dit is waar het spel zijn naam aan te danken heeft want deze win lijnen zijn hot. Ook de achtergrond en lucky 7 symbolen staan in vuur en vlam op deze gokkast.

Scatter symbolen zonder free spins

Ht_kersenWanneer we het hebben over scatter symbolen voor een online gokkast dan betekent dit in de meeste gevallen dat er free spins gewonnen kunnen worden. Dit geldt niet voor de scatter symbolen van Hot Twenty. Wel zijn de sterren de hoogste prijs die je kunt winnen in het spel. Daarbij zijn de symbolen ook niet onderhevig aan win lijnen. De sterren mogen op iedere rol en op ieder positie staan en worden bij elkaar opgeteld als een combinatie. Afhankelijk van de inzet waarmee je speelt kan een combinatie van vijf scatter symbolen op de rollen een prijs tot wel een miljoen munten opleveren.

Wild Lucky 7’s

Ht_druivenDe lucky 7 symbolen staan in vuur en vlam op de rollen van deze gokkast. Dit is niet voor niks want de symbolen spelen een belangrijke rol. Het is namelijk de één na hoogste prijs en tevens fungeren de symbolen als Wild symbolen waarmee andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden. Zevens komen in overvloed op de rollen voor. Dit is niet ongewoon voor een lucky 7 symbool, maar wel voor een Wild symbool op een Amatic gokkast. Het resultaat is dat de wild symbolen zeer vaak voorkomen. Het is zelfs mogelijk om het complete speelveld met zevens te bedekken voor een immense betaaldag.

X
cookie-2020.png