Lovely Lady

Lovely LadyDe Lovely Lady gokkast is zeker geen uitblinker te noemen op het gebied van animaties. Van de meeste Amatic gokkasten zijn we namelijk wel betere kwaliteit animaties gewend. Deze online gokkast is echter al enkele jaren oud en moet zeker niet meteen afgeschreven worden omdat de symbolen niet op de allermooiste manier zijn weergegeven. Lovely Lady heeft namelijk genoeg te bieden en als speler van deze slot kunnen grote prijzen gewonnen worden. Dit is uiteindelijk waar het toch om draait bij het spelen op online gokkasten met iDeal. De meeste spelers zullen liever op een gokkast spelen met mindere animaties waar wel flink veel geld op gewonnen kan worden. Negeer dus de manier waarop symbolen als het spaarvarken, lieveheersbeestje, paddestoel, klavertje vier en het hoefijzer zijn weergegeven op de vijf rollen met tien win lijnen. Het thema van de videoslot is namelijk een waarzegster die ook als symbool op de rollen te bewonderen is.

Speel Lovely Lady gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Lovely Lady waarzegster

Ll_varkenHet thema van deze Amatic gokkast is een vrouwelijke waarzegster. Deze lovely lady is het symbool waar het spel haar naam aan te danken heeft. De aardige mevrouw kan misschien in haar kristallen bol kijken en een toekomst voorspellen waarbij grote prijzen door jou gewonnen zullen worden. De kans hierop is best reëel en de waarzegster zal je hier zelfs een handje bij helpen. Het symbool van de vrouw op de Lovely Lady gokkast is namelijk het Wild symbool waarmee andere symbolen vervangen kunnen worden. Daarbij worden de prijzen die met behulp van dit symbool gemaakt worden ook nog eens verdubbeld en is de Lovely Lady ook nog eens de grootste prijs die in het spel gewonnen kan worden. Het mag duidelijk zijn waarom de vrouw als lief bestempeld wordt in de titel van de online gokkast.

Kristallen bol symbool free spins

Ll_klavertjevierNaast de Lovely Lady zien we ook haar kristallen bol graag als symbool op de rollen voorbijkomen. De kristallen bol is namelijk het bonussymbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Twee van deze symbolen ergens op de vijf rollen is al een prijs waard. Bij drie of meer kristallen bollen krijg je echter naast je geldprijs ook nog eens 15 free spins. Deze gratis spins kunnen zeer winstgevend uitpakken. Tijdens de spins is namelijk een 3x multiplier actief op alle prijzen die gewonnen worden. Ook het symbool van de vrouw dat toch al een flinke geldprijs is kan hierdoor drie keer hoger worden uitbetaald. Bovendien kunnen er tijdens de free spins extra spins gewonnen worden door opnieuw drie of meer kristallen bollen op de rollen van de gokkast te krijgen.

Ll_paddestoelDe Lovely Lady Amatic gokkast kan je op deze pagina gratis proberen. Zoals gezegd moet het gebrek aan hoge kwaliteit 3D animaties even genegeerd worden om te zien dat er geweldig hoge prijzen in de wacht gesleept kunnen worden tijdens het spelen van deze slot. Heb je dit eenmaal ontdekt klik dan op de button onder de gokkast. Een klik op deze button brengt je namelijk naar een online casino waar je de slot voor echt geld kunt spelen en betalen met iDeal mogelijk is.

X
cookie-2020.png