Mermaids Gold

Mermaids GoldAmatic iDeal gokkasten hebben altijd wat leuks te bieden. Naast mooie animaties en een hoge kwaliteit kan je als speler ook altijd zeker zijn van een aantal leuke speciale features die door de ontwikkelaars van Amatic Industries in het spel verwerkt zijn. Deze features zorgen dat het spel interessant blijft en geven je ook een kans op het winnen van leuke prijzen. De Mermaids Gold gokkast stelt op alle eerder genoemde eigenschappen niet teleur. Tijdens het spelen van deze online gokkast, waarin een zeemeermin de hoofdrol speelt, kan je onder andere Wild symbolen, free spins, multipliers en win both ways features verwachten. De gokkast met onderwater thema wordt hierdoor een spel vol actie en sensatie.

Speel Mermaids Gold gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Mg_schilpadAmatic gokkasten wijken vrijwel nooit af van de standaard opbouw van online gokkasten. Ook de Mermaids Gold gokkast is daarom dan ook weer van vijf rollen voorzien met elk drie symbolen hierop afgebeeld. Het aantal win lijnen is tien en ook dit is vrij standaard voor een Amatic gokkast. Het thema heeft te maken met zeemeerminnen. Om deze reden kan je een blauw design verwachten en symbolen van dingen die je onder water tegen kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan een vis, schelp, zeester, schildpad en dolfijn. Daarnaast is er natuurlijk ook een symbool van een mooie zeemeermin met groen haar. Dit is het Wild symbool van de gokkast. Het symbool van een schatkist is het bonussymbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden.

Zeemeermin Wild symbool

Mg_mermaidDe beeldschone zeemeermin met groen haar is het Wild symbool van Mermaids Gold. Hiermee kunnen andere symbolen vervangen worden om de hoogste winnende combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Daarbij zijn winnende combinaties die met het zeemeermin symbool gecompleteerd kunnen worden ook nog eens extra winstgevend. Op deze prijzen zal namelijk een 2x multiplier worden toegepast waardoor je dus twee keer zoveel munten wint als bij een normale combinatie met de symbolen het geval zou zijn geweest.

Free spins met win both ways en 3x multiplier

Mg_schelpHet schatkist symbool is de scatter en spelers van deze online iDeal gokkast zullen dit symbool graag op de rollen zien verschijnen. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige posities activeren namelijk de free spins bonus feature. Deze modus begint met tien gratis spins. Dit kunnen er meer worden door tijdens de feature opnieuw drie of meer scatter symbolen op de rollen van de gokkast te krijgen. Wat de free spins echter vooral interessant maken is dat tijdens deze spins extra speciale features actief zijn. Zo is tijdens de free spins de win both ways feature actief die ervoor zorgt dat je winnende combinaties zowel van links naar rechts als van rechts naar links kunt maken. Alsof dit nog niet genoeg is om je puntenbalans een flinke boost te geven zullen ook nog eens alle prijzen met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

De Wild en Bonus symbolen zijn overigens ook prijzen op zich waard bij een combinatie van drie of meer. Het zijn zelfs de twee hoogste prijzen die je kunt winnen op de Mermaids Gold gokkast.

 

X
cookie-2020.png