Party Time

Party TimeHeb je zin in een feestje? Speel dan eens slot partytime van Amatic. Deze leuke en kleurrijke gokkast, brengt je helemaal in de feeststemming. Bij het openen van het spel kom je terecht in het feestgedruis. Je hoort op de achtergrond de feestende gasten en een heerlijk feestelijk muziekje.

Party time is een 5 rollen slot met geen winlijnen. In dit videoslot zijn andere manieren ingebouwd, die ervoor kunnen zorgen dat jij winnende combinaties kan gaan draaien. Inzetten kan je al vanaf 0,01 cent per ronde met een maximale inzet van 10,00 Euro per omwenteling. De winsten worden berekend van links naar rechts. De graphics en geluiden in het spel zijn van hoge kwaliteit en je zult merken dat dit blijft gedurende het hele spel. De stijl van het spel is geweldig en het spel kan zorgen voor veel spelplezier.

Gratis Party Time spelen

Ideal Speel voor echt geld!

De symbolen bij Party time

P_vuurwerk symboolWanneer je het spel opent, bevind je je in te midden van één groot festijn. De symbolen op de rollen bestaan dan ook uit allerlei pictogrammen die met feest te maken hebben zoals; kleurrijke ballonnen, cadeautjes, muzieknoten, een fles champagne, een taart, een rood nummer 7, meloen drankje, cocktails en lampionnen. Draai 3 of meer van deze symbolen op de rollen en je hebt gegarandeerd een prijs te pakken.

Het wild symbool

In Party Time zit geen wild symbool, maar en vermenigvuldiger, die dezelfde taak op zich neemt.
Een wild-symbool kan worden gevonden op dit slot is niet direct, maar een vermenigvuldiger, die dezelfde taak op zich neemt. De multiplier in de Party Time slot zal alles x2 vermenigvuldigen. Dus als je deze multiplier ziet landen op een actieve inzetlijn, dan zal je winst verdubbelen en hierdoor wordt het een stuk spannender om het videoslot te P_taart symboolspelen. De verdubbelen herken je aan de tekst 2X op het symbool.

Het scatter symbool

Het scatter symbool in Party Time kan er voor zorgen dat je een gratis spin bonusronde activeert. Als je 5 scatters op de rollen weet te draaien, ontvang je 15 gratis spins. Maar, ook met 3 scatters op het scherm heb je al toegang tot de free spins bonus ronde. Je krijgt er dan 7 cadeau. Draai je 4 scatters dan krijg je 10 gratis spins. Komen er tijdens de bonusronde weer een aantal scatters op het scherm te staan, dan wordt opnieuw een aantal free spins aan je free spins ronde toegevoegd.

Party Time is zeker een videoslot waarmee je kunt ontspannen en waarvan je veel speelplezier kunt hebben. De gokkast heeft de mogelijkheden om te zorgen voor een aantal leuke winsten. Als je gek bent op feestjes en je houdt van gokautomaten, dan is de Party Time gokkast zeker een aanrader.
P_music symboolProbeer het spel eerst eens gratis uit alvorens je er echt geld mee wilt gaan winnen. Met gratis spelen, kun je de gokkast leren kennen en bekijken of deze wel bij je past. Je loopt niet het risico om veel geld te verliezen. Als je de gokkast goed genoeg kent, kun je er dan eens over gaan nadenken of je het geluk wilt gaan beproeven voor het echt geld.

X
cookie-2020.png