Roman Legion

Roman LegionVeel online gokkasten hebben een thema dat is gebaseerd op oude culturen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel slots die als thema de cultuur van de oude Egyptenaren hebben. Voor de Roman Legion gokkast van Amatic is dit keer het Romeinse legioen als een thema gebruikt. De Romeinen waren niet alleen één van de machtigste beschavingen, maar ook zeker één van de rijkste. Als symbolen kan je dan ook gouden munten en andere gouden objecten verwachten. Het is tijd dat jij als speler ook op een veroveringstocht gaat met het Romeinse leger om wat rijkdom voor jezelf te vergaren. De speciale feature die je in het spel tot je beschikking hebt zullen je hierbij kunnen helpen. Het totaal maakt weer een zeer geslaagde Amatic gokkast met een avontuurlijk thema.

Speel Roman Legion gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Voor de Roman Legion gokkast heeft Amatic Industries dit keer flink wat aandacht aan de animaties besteed. Deze zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je echt het spannende gevoel van een soldaat in het Romeinse leger kunt beleven. De vijf rollen hebben elk drie symbolen en winnende combinaties kunnen met deze symbolen op tien win lijnen gemaakt worden. De twee symbolen met een speciale functie zijn de legionair die in de aanval rent en een soldaat op een paard. Dit zijn respectievelijk het Wild en bonus symbool.

Legionair Wild symbool

Een legionair is een soldaat in het Romeinse leger. Net zoals in het echte leger van die tijd is ook tijdens het spelen van deze gokkast de soldaat erg waardevol. Het symbool van de legionair die aan het rennen is om een vijandig leger aan te vallen is namelijk het Wild symbool. Hiermee kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden, behalve de bonussymbolen. Daarnaast is het symbool ook de hoogste prijs die je kunt winnen tijdens het spelen van de online gokkast iDeal. Hiervoor moet je dan wel een combinatie van drie of meer van deze symbolen zien te verzamelen. Tijdens de free spins krijgen de symbolen een speciale eigenschap.

Free spins met Sticky Wild symbolen

De Romeinse legionair die op een paard rijdt is het bonus symbool. Drie of meer van deze symbolen belonen je met tien free spins. Deze bonus symbolen hoeven niet op een winlijn te staan om de free spins feature te activeren, maar kunnen op iedere willekeurige plek op de vijf rollen komen te staan. De free spins modus heeft overigens nog een extra speciale feature die bijzonder winstgevend uit kan pakken. De legionair Wild symbolen veranderen namelijk in Sticky Wilds. Dit betekent dat wanneer een Wild symbool op de rollen komt te staan tijdens de free spins modus dat deze op zijn plek blijft staan gedurende de hele free spins. Wanneer je geluk hebt dan kan met deze feature een flink deel van het speelveld  met Wild symbolen bedekt worden en dit kan natuurlijk hoge prijzen opleveren.

De Roman Legion gokkast is één van de populairste Amatic gokkasten. Wanneer je het spel gratis uitprobeert op deze pagina zal je begrijpen waarom en zal ook jij graag de button onder de slot klikken die je naar een iDeal casino brengt waar het spel voor echt geld te spelen is.

X
cookie-2020.png