Royal Unicorn

Royal UnicornDe Royal Unicorn gokkast is een leuke kleurrijke videoslot uit de collectie Amatic gokkasten die voorzien is van de mooie animaties waar Amatic Industries bekend om staat. Het thema is een fantasiewereld waarin de koninklijke eenhoorn de hoofdrol speelt. Wat precies de rol van het eenhoorn symbool is, waar het spel zijn naam aan te danken heeft, lees je verderop in deze Royal Unicorn review. De overige symbolen op deze online iDeal gokkast met vijf rollen en 20 win lijnen zijn een prinses, een kasteel, roze bloem en een kroon. Daarnaast zijn er ook nog enkele symbolen met lagere prijzen. Wat exact de prijzen zijn die combinaties van deze symbolen opleveren is makkelijk te zien door op het vraagteken boven in beeld te klikken. Hier zie je een overzicht van alle prijzen, symbolen, win lijnen en een uitleg van de speciale features die in het spel verwerkt zijn.

Gratis Royal Unicorn spelen

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Eenhoorn Wild symbool

Ru_eenhoornZoals eerder gezegd vervult het symbool van de Royal Unicorn een speciale rol tijdens het spelen van deze gokkast. De eenhoorn is namelijk het Wild symbool dat alle andere symbolen in het spel kan vervangen, behalve het bonussymbool waar free spins mee te winnen zijn. Daarnaast is het symbool ook de hoogste prijs die te winnen is tijdens het spelen. Net zoals enkele andere symbolen levert een combinatie van twee of meer symbolen al een prijs op. De hoogste prijs is echter te behalen met vijf eenhoorn symbolen in de Royal Unicorn gokkast. Deze prijs kan namelijk oplopen tot maar liefst 20.000 munten.

Bonus symbool en free spins feature

Een symbool dat spelers van deze gokkast ook graag voorbij zien komen is het bonus symbool. Deze is makkelijk te herkennen door het woord BONUS dat met grote letters op het symbool staat geschreven. Het bonussymbool komt Ru_vrouwenkel op de middelste drie rollen voor. Krijg je echter op alle drie deze rollen het symbool te zien dan win je 7 free spins. Deze gratis spins kunnen zeer winstgevend voor je uitpakken aangezien gedurende deze spins een speciale feature actief is die bepaald wordt voordat de spins van start gaan. Voor de Free Spins moet er namelijk aan een wiel gedraaid worden waarop alle symbolen van het spel te zien zijn. Het symbool waarop het wiel tot stilstand komt zal tijdens de free spins een stacked symbool worden. In praktijk betekent dit dat iedere keer als het bewuste symbool op één van de rollen komt te staan dat deze rol volledig met het symbool bedekt zal worden. Het is hierdoor dus mogelijk dat alle vijf de rollen van de gokkast volledig bedekt zijn met hetzelfde symbool. Met 20 actieve winlijnen zal dit zeker een flinke boost voor je puntenbalans opleveren.

BloemHoewel de Royal Unicorn niet de meest populaire Amatic gokkast is uit de collectie is het spel toch de moeite waard om eens uit te proberen. Dit kan hierboven gratis gedaan worden. Je zal dan merken dat het nooit lang duurt voordat er weer een prijs wordt gewonnen op de gokkast. De button onder de videoslot brengt je naar een online casino met iDeal als betaalmogelijkheid waar het spel met echt geld gespeeld kan worden.

X
cookie-2020.png