Wild 7

Wild 7Amatic gokkasten hebben vaak namen waaruit je al kunt opmaken welke speciale features in het spel verwerkt zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de Wild Diamonds gokkast waarbij de diamant symbool Wilds zijn. Een ander voorbeeld is de populaire Hot Star gokkast waarbij de ster symbolen super hot zijn en voor grote prijzen kunnen zorgen. Het is dan ook niet zo moeilijk om te raden welke symbolen in de Wild 7 gokkast van Amatic een belangrijke rol spelen. Dit zijn namelijk de lucky 7’s symbolen die zowel de hoogste prijzen van het spel zijn en als Wild symbolen fungeren. De prijzen die op deze online gokkast iDeal met een traditioneel thema gewonnen kunnen worden zullen ervoor zorgen dat ook jij als speler een beetje wild wordt van het geluid van rinkelende bellen en munten wanneer er weer een prijs gewonnen wordt. Probeer de gokkast gratis uit op deze pagina of lees eerst deze review verder om te weten te komen wat je te wachten staat.

Speel Wild 7 gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

W7_kersWat betreft de opbouw en design van de Wild 7 gokkast is eigenlijk niet veel bijzonders te melden. Je kunt de vertrouwde fruitsoorten, zoals kersen, sinaasappels, citroenen, pruimen, druiven en meloenen weer als symbolen verwachten. Dit is niet veel anders dan de meeste Amatic gokkasten waarbij gebruikgemaakt wordt van het retro thema. Ook de opbouw van de videoslot met vijf rollen, drie symbolen per rol en tien verschillende win lijnen is nou niet bepaald revolutionair te noemen. De lucky 7 symbolen hebben wel een leuke speciale feature. Dit zijn namelijk de Wild symbolen en de hoogste prijs die je kunt winnen in het spel. Echter is deze feature ook niet echt vernieuwend. Wanneer je ene originele online gokkast wilt spelen dan zijn Amatic gokkasten niet de spellen waar je meteen aan denkt. Toch moet de gokkast van Amatic niet meteen afgeschreven worden. Er zijn namelijk wel genoeg mogelijkheden om grote prijzen te winnen en dit is toch waar het om draait in een online casino.

Wild Lucky 7 symbolen

W7_sterLucky 7’s zijn regelmatig de belangrijkste symbolen van een online Amatic gokkast. Vaak zijn het de hoogste prijzen die je kunt winnen in een spel of fungeren de symbolen van het getal zeven als Wilds. Op de Wild 7 gokkast is beide het geval. De lucky 7’s zijn de hoogste prijs die je kunt winnen wanneer een combinatie van minimaal drie op een winlijn gemaakt kan worden. Daarnaast fungeren de zevens ook als Wild symbolen waarmee alle andere symbolen vervangen kunnen worden. Een uitzondering hierop is het scatter symbool.

Ster scatter symbool

W7_pruimHet scatter symbool van Wild 7 is een groene ster in een blauwe cirkel. Helaas kan je geen free spins winnen met deze scatter, maar het is wel de op één na hoogste prijs van het spel. Deze speciale symbolen hoeven daarbij niet op een win lijn te staan. Op iedere positie in het speelveld kunnen de sterren bij elkaar opgeteld worden.

Maak jezelf wild met de lucky 7 symbolen door gratis de Wild 7 gokkast te spelen. Speel je liever voor echt geld dan klik je de button onder de slot.

X
cookie-2020.png