Wild Respin

Wild RespinHoewel de ontwikkelaars van Amatic Industries nooit online gokkasten iDeal ontwikkelen met de meest bijzondere thema’s, krijgen zij het steeds weer voor elkaar om Amatic gokkasten met een retro thema toch weer een unieke twist te geven. De Wild Respin gokkast die we in deze review bespreken is weer voorzien van de bekende fruitautomaat symbolen. Echter is de gokkast deze keer voorzien van een aantal leuke special features. Wild en scatter symbolen zijn enkele van de features die je helpen om leuke prijzen in de wacht te slepen. Het is echter de re-spin feature die je de beste geeft om een enorme prijs te winnen. Door deze feature is elke spin even spannend want de Wild Wild Respin feature kan iedere keer weer opduiken en het complete speelveld vol zetten met zevens of één van de andere symbolen van het spel om een enorm aantal munten bij je balans bij te schrijven.

Speel Wild Respin gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Wr_pruimHet valt op dat in deze design paragraaf we nooit echt heel bijzondere dingen over Amatic gokkasten te zeggen hebben. Een uitzondering op deze regel is misschien de Roman Legion gokkast die wel over verrassende animaties beschikt. Voor de Wild Respin gokkast heeft Amatic echter weer gekozen voor de traditionele retro look en niet veel aandacht besteedt aan het design van de gokkast. Wie heeft er echter een mooi design nodig wanneer er enorme prijzen te winnen zijn? Je kunt de bekende fruitsoorten, kersen, citroenen, pruimen, meloenen en druiven weer als symbolen op de rollen verwachten. Deze worden vergezeld door lucky 7’s en twee verschillende sterren. De vijf rollen met 40 win lijnen hebben deze keer vier rijen symbolen die vaak stacked in het spel voorkomen.

Sterren symbolen stelen de show

Het zijn de twee sterren symbolen die de show stelen in Wild Respin. Dit zijn namelijk de scatter en wild symbolen van het spel. De scatter is een gele ster in een blauwe cirkel. Het Wild symbool is makkelijker te herkennen. Naast Wr_bardeze ster staat namelijk duidelijk het woord Wild geschreven. Met het ster wild symbool kunnen andere symbolen in het spel, behalve de scatter, vervangen worden om de hoogste combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Het Wild symbool speelt ook nog een rol in de re-spin feature die we in de volgende paragraaf apart zullen behandelen. Met de scatter kunnen free spins gewonnen worden. Het symbool is tevens één van de hoogste prijzen die je kunt winnen in het spel. Dit is extra interessant omdat de scatter het enige symbool is die niet onderhevig is aan win lijnen. Drie of meer scatter symbolen op willekeurige posities op de rollen levert je een zeer leuke prijs op. Eigenlijk is het raar dat het symbool nog steeds een scatter wordt genoemd want er zijn geen free spins te winnen volgens de paytable.

Wild Respin feature

Wr_sinaasappelHoewel de sterren symbolen de show stelen is de echte ster van de show de Wild Respin feature. Deze wordt geactiveerd wanneer de eerste rol van de online gokkast vier dezelfde symbolen laat zien en er ergens op de rollen een wild symbool komt te staan. Wanneer dit gebeurt dan zullen de rollen nogmaals in beweging komen voor een gratis re-spin. Hierbij heb je de kans om het speelveld aan te vullen met extra winnende symbolen. De re-spins blijven elkaar opvolgen totdat er geen nieuwe symbolen bijkomen op een spin. Pas dan worden de prijzen bij elkaar opgeteld. Deze feature geeft je een grote kans om het hele speelveld vol te krijgen met één bepaald symbool waardoor enorme prijzen te verdienen zijn.

X
cookie-2020.png