Wild Stars

Wild StarsVan alle keuzes die je hebt in online gokkasten iDeal heeft iedereen een eigen favoriet. Sommige gokkasten worden door een grotere groep spelers als favoriet beschouwd, maar over het algemeen zijn de smaken redelijk verschillend. Vaak begint het maken van de keuze bij het vinden van je favoriete ontwikkelaar van online gokkasten. Zo staan de Netent gokkasten bijvoorbeeld bekend om hun originele special features, geweldige animaties en spannende thema’s. Amatic gokkasten zijn niet zo sterkt op het gebied van originaliteit. Toch zijn er veel spelers die de gokkasten van Amatic prefereren. De meeste gokkers geven namelijk niet zoveel om mooie animaties en originele verhalen. Zij willen graag grote prijzen winnen en dit is iets waar de Amatic gokkasten in uitblinken. Spellen zoals de Wild Stars gokkast hebben geen mooie animaties of een spannende verhaallijn. Wat de gokkast wel heeft is een grote hoeveelheid mogelijkheden om geld te winnen.

Speel Wild Stars gratis

Ideal Klik hier en speel voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Ws_citroenZoals gezegd blinken de gokkasten van Amatic Industries niet uit op het gebied van originaliteit. Je hoeft dan ook geen vreemde opbouw van het speelveld te verwachten. Deze gokkast heeft gewoon vijf rollen met daarop drie rijen symbolen afgebeeld. De symbolen bestaan uit kersen, citroenen, pruimen, meloenen en druiven. Deze worden aangevuld met lucky 7’s en ster symbolen. Wederom niet veel bijzonders te melden dus. Het zijn de symbolen die op honderden andere gokkasten te bewonderen zijn. Wil je een winnende combinatie met één van de symbolen maken dan zal je minimaal drie symbolen van dezelfde soort op één van de tien win lijnen moeten krijgen. Hoe hoger de inzet per spin waarmee je speelt hoe hoger de prijzen zullen zijn die worden uitgekeerd. Zet je de inzet in op de maximale 5000 munten per spin dan kan er met de zeven symbolen zelfs 1,25 miljoen munten gewonnen worden.

Wilde sterren symbolen

Ws_wildDe naam van de Wild Stars gokkast geeft natuurlijk al een idee wat de functie van de ster symbolen in het spel zijn. Dit zijn namelijk de Wild symbolen en hiermee kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden. De sterren komen regelmatig goed van pas om een winnende combinatie op een winlijn aan te vullen. Dit gebeurt zeer regelmatig want er zijn genoeg ster symbolen op de rollen van deze gokkast te vinden.

Gratis re-spin feature

Ws_kersDe ster wild symbolen komen stacked op de rollen van de gokkast voor. Dit wil zeggen dat de symbolen op elkaar gestapeld zijn. Het kan hierdoor ook voorkomen dat een complete rol van de gokkast bedekt zal zijn met Wild symbolen. Dit is natuurlijk altijd een welkome verrassing echter in het Wild Stars spel komt deze gebeurtenis nog met een extra speciale feature. Een rol bedekt met Wild Star symbolen activeert namelijk een gratis re-spin waarbij de wild symbolen op hun plek blijven staan en je de kans hebt om een nog grotere prijs te winnen. De winst van de re-spin wordt bij het totaal van de eerste spin opgeteld en uitbetaald nadat de spin is afgerond.

Speel hier de Wild Stars gokkast gratis of klik de button om voor echt geld te spelen in een online casino met iDeal.

X
cookie-2020.png