Wolf Moon

Wolf MoonLijkt het je wat om in een oud Indianen reservaat op zoek te gaan naar oude artefacten, en ’s nachts wilde wolven te spotten en te bestuderen? Dan is het tijd om de gokkast “Wolf Moon” van Amatic te spelen. De achtergrond van de gokkast bevat reusachtige sparren en bergen met een ondergaande zon.

Gratis Wolf Moon spelen

Ideal Spelen voor echt geld!

Wolf Moon gokkast

Wm_beeldjeWolf Moon is een videoslot met 5 rollen en 40 winlijnen de winsten worden berekent van links naar rechts. De winlijnen in deze gokkast kan je zelf instellen om zodoende je inzet te bepalen. Je kan inzetten plaatsen vanaf een minimum van 0,10 euro tot een maximum van 10 euro. Dit betekent dat Wolf Moon door elke speler kan worden gespeeld, met ieder budget. Daarnaast heeft de gokkast een minimum aantal knoppen waardoor het geen moeilijke gokkast is om te spelen.

De symbolen

Wm_wolfDe symbolen van Wolf Moon bestaan uit; antieke totem pictogrammen van vogels en honden die de indianen gebruikten om boze geesten te verdrijven. Maar daarnaast heb je ook symbolen van prachtige grijze en witte wolven, die als je de rollen goed weet te draaien, tot 10.000 munten kunnen opleveren. Verder kent de gokkast ook nog een symbool van de avonturier, een maan en letters en cijfers.

Een bonus symbool

De huilende wolf met een maan op de achtergrond is het bonus symbool in dit spel. De zogenaamde wild. Deze wolf kan alle andere symbolen op de rollen vervangen zodat je een winnende combinatie kunt maken. Deze huilende wolven kunnen ook als gestapelde symbolen voorkomen, een zogenaamde uitklapbare wild, waarbij de hele rol met wolven wordt beplakt.

Het scattersymbool

Wm_wolfmoonOok in Wolf Moon zit een scatter symbool. Dat is in dit geval een Indiaanse dromenvanger met het woord Bonus erop vermeldt. Als je drie of meer van deze symbolen op de vijf rollen ziet verschijnen dan krijg je 5 gratis spins cadeau. Deze gratis spins kunnen ook weer nieuwe winsten opleveren.

Gebruik de gamble knop om te gokken

Met Wolf Moon kan je ook een extra gokje wagen. In deze gokkast is namelijk een gamble knop aanwezig die gaat knipperen nadat je een winst hebt behaald. Als je op deze knop drukt, het is namelijk niet verplicht, dan kan je de gewonnen winsten leuk verhogen. Het is de bedoeling dat je tijdens dit spel gaat bepalen welke kaart wordt omgedraaid. Je kunt dan gaan gokken op kleur of op soort kaart. Als je gokt op kleur dan verdubbelt je winst. Gok je op soort kaart, dus harten, schoppen, ruiten of klaver, dan viervoudig je de gewonnen winst.

Gratis spelen

Wil je Wolf Moon ook eens uitproberen, dan is het bij veel online casino’s mogelijk om Wolf Moon gratis te spelen zonder dat je een account nodig hebt. Dit betekent dat je het spel zo kunt spelen, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Je loopt geen risico om veel geld te verliezen en je beleeft evenveel plezier aan het spelen van deze gokkast. Kan je niet zonder de spanning van het geld kunnen winnen, dan is een overstap naar het spelen voor echt geld, zo gemaakt.

X
cookie-2020.png