20 Super Hot

20 Super HotEen van de meest populaire en gerenommeerde gokautomaten is toch wel de klassieke fruitautomaat. Veel spelers van speelautomaten blijven toch erg graag de rollen van deze gokkast te willen blijven draaien. EGT heeft daar op ingespeeld en een videoslot ontwikkeld waarbij het goede van de vroegere eenarmige bandiet is gecombineerd met de hedendaagse technieken en waardoor spelers kunnen blijven spelen met de welbekende vruchten uit die eenarmige bandieten. 20 Super Hot is daarom een decoratief en kleurrijk videoslot waar beginnende en gevorderde spelers vele uren plezier aan kunnen beleven.

20 Super hot gokkast gratis spelen:

Ideal Speel hier voor echt geld!

De 20 Super hot gokkast

20 Super Hot is een videogokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Het is een helder geïllustreerd spel, met enkele omgevingsgeluiden. Inzetten kan je zelf instellen en kunnen variëren van een minimale inzet van 0.01 eurocent per rol tot een maximum van 4,00 euro per rol. Dit betekent dat je bij 20 winlijnen dus minimaal 0,20 eurocent kwijt bent of maximaal 400,00 euro. Dit slot kan daarom een droomspel zijn voor grote jackpot spelers, of een leuk spel voor kleine gokkers. Alle winsten die je kan behalen worden gerekend van links naar rechts.

De symbolen

Dit zijn de traditionele fruitsymbolen, die zeer gedetailleerd zijn getekend (en gesneden, in het geval van de citroen) om het een moderne look te geven. De symbolen zijn klassiekers. Deze omvatten de 2 kersen, druiven, sinaasappelen, meloenen, pruimen en een rode 7. Er is ook een gouden ster op de rollen te vinden.

De wild

Deze gokkast kent een wild in de vorm van de rode zeven. Dit ssymbool kan een substituut worden voor andere symbolen, behalve het scatter symbool. Het kan hierdoor combinaties vol maken of al gewonnen combinaties uitbreiden waardoor je kansen op winst alleen maar groter worden. Draai je 5 van deze 7’s op een winlijn, dan krijg je 1000 munten.

Het scatter symbool

De ster is het scatter symbool in dit gokkastspel. Als je 3 van deze sterren op je scherm weet te draaien win je 100 munten. Draai je 4 sterren dan win je 400 munten en draai je er 5 dan win je 10.000 munten.

Gok Functie

Ook is er zoals bij elke EGT gokkast nog een gok functie toegevoegd aan het spel. Als je met de rollen een winst draait, gaat de gamble knop knipperen. Je hebt de keuze om deel te nemen aan het gokspel of niet. Neem je deel dan is het enige wat je hoeft te doen, te raden welke kleur de volgende om te draaien kaart zal zijn; rood of zwart. Je winst zal verdubbelen als je de juiste gok weet te maken. Er zal meteen ook een nieuwe kaart verschijnen in het midden van het scherm. Als je de verkeerde gok maakt, zal het spel eindigen en je zult je winst verliezen.

Jackpotspel

Er is een bonusspel, genaamd Jackpot Cards, toegevoegd om het spel nog spannender te maken. Het is een mysterie jackpotspel dat willekeurig kan worden gestart. Wanneer het spel wordt geactiveerd, heb je toegang tot een scherm met 12 kaarten. Om de jackpot te kunnen winnen, moet je drie identieke kaartsymbolen zien te ontgrendelen.

Ook mobiel te spelen

20 Super Hot is compatible gemaakt met verschillende mobiele apparaten. Door de HTML5 techniek is het daardoor mogelijk om deze gokkast te spelen op smartphones en tablets. Het spel is helemaal hetzelfde als de desktopversie en biedt dezelfde spelbeleving. Doordat je het mobiel kan spelen, is het mogelijk om vanaf elke plek een gokje te wagen.

X
cookie-2020.png