40 Super Hot

40 Super Hot40 Super Hot is een populaire video slot dat door EGT is ontwikkeld. H. Dit spel is grafisch weergegeven in de klassieke Pub Fruit Machine stijl. Het is een kleurrijke gokkast met de traditionele fruitsymbolen en zevens en sterren.

40 Super Hot is een vijf rollen gokkast met 40 vaste winlijnen. Als je dus van slots houdt met een groot aantal winlijnen, dan zit je bij 40 Super Hot goed! Dit aantal kan je niet verlagen. Maar door de aanwezigheid van deze 40 winlijnen, moet je wel heel voorzichtig zijn met het plaatsen van je inzet. Want als je te veel inzet per lijn dan kan je totale inzet ineens erg groot zijn.
De minimale inzet die je kunt plaatsen is 40 eurocent. De maximale inzet is 800 euro. Dit betekent dat dit niet alleen een spel is voor beginnende gamers, maar ook zeker een slot is voor high rollers. Het slot kent ook de typische “Auto-play” -functie, maar wees gewaarschuwd er is geen limiet die kan worden ingesteld om deze functie te stoppen, houd je inzetten dus goed in de gaten.

40 Super hot gratis spelen:

De symbolen

De symbolen die op 40 Super Hot voorkomen zijn de beroemde vruchten die we kennen van de eerste eenarmige bandieten. Dit zijn kleurrijke iconen van druiven, kersen, citroenen, pruimen, sinaasappelen, watermeloenen, zevens en sterren. Zodra je een winnende combinatie van drie of meer symbolen op een van de 40 winlijnen weet te draaien, dan zullen de symbolen door een roodgloeiende winst in vlammen op gaan.

Het wild symbool

Het wild symbool is in dit spel de nummer 7. Deze kan andere symbolen vervangen, behalve het scatter symbool.

FruitsHet scatter symbool

Het scatter symbool wordt in dit slot vertegenwoordigt door een ster. Krijg je er 3 op het scherm dan activeer je gratis spins. Bij vier of vijf sterren krijg je nog meer free spins cadeau. Dit pictogram draait de rollen in brand bij het maken van winnende combinaties.

Extra gokfunctie

Deze gokfunctie is optioneel en kan gebruikt worden na elke winnende combinatie zo vaak als je wilt. Alles wat je hoeft te doen is om te gokken wat de juiste kleur is van de volgende kaart die zal worden getrokken. Heb je de kleur juist, dan wordt je inzet verdubbeld. Heb je het fout dan verlies je en zal je terug worden gestuurd naar het basisspel.

ScreenshotVier Bonus Jackpots

40 Super Hot heeft vier Bonus Jackpots die behoren tot de Progressieve Jackpots. Dit betekent dat elke speler ter wereld, die de rollen laat draaien van 40 Super Hot, een klein percentage aan de totale jackpot prijs toevoegt.

De 4 verschillende jackpots in dit spel, bieden allen verschillende geldprijzen en kunnen willekeurig worden geactiveerd. Deze vier jackpots heten; de “Mystery Jackpot”,, “ Diamond” Hearts, en tot slot de laatste heet “Cards Mystery”. Voor deze jackpots geldt, hoe meer je speelt, hoe meer je kunt winnen spelen. Om één van de 4 jackpots te winnen, moet je 3 speelkaarten kiezen uit 12 kaarten die omgekeerd liggen. De toegekende prijs komt overeen met de speelkaart die je pakt.
Beproef je geluk nu door het spelen van de 40 Super Hot gokautomaat. Dit kan gratis online of met echt geld. Deze gokkast is te vinden in online casino’s die worden aangedreven door Euro Games Technology.