Amazons Battle

Amazons BattleDat EGT mooie spellen maakt dat wist je vast wel en de Amazons Battle gokkast is daar ook weer een voorbeeld van. Wanneer je gaat spelen met dit spel dan zal het zeer lastig gaan worden om hier mee te gaan stoppen. Dit komt niet alleen omdat je er erg veel geld mee kunt gaan verdienen maar ook omdat het een spel wat erg leuk en makkelijk is om te gaan spelen. Wanneer je begint met spelen dan zal het erg lastig zijn om hier weer mee te gaan stoppen. Telkens zal je weer benieuwd zijn naar wat de volgende spin je zal gaan brengen. Het kan dan zomaar zijn dat je een winst van vele duizenden euro’s gaat behalen.

Amazons Battle gratis spelen:

Ideal Speel hier voor echt geld!

Ga automatisch spelen

Iedere keer op de knop druk om een spin aan de kast te geven dat is best vervelend. Wanneer jij dit ook vindt dan is het goed om te weten dat je ook automatisch kunt gaan spelen. Wat je dan gaat doen is aangeven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en je drukt dan op de knop om automatisch te gaan spelen. Vanaf dat moment zal de gokkast gaan draaien en hoef je helemaal niets meer te doen. Wanneer je een winst hebt weten te behalen dan wordt dit duidelijk aangegeven en je kunt ook altijd zien wat je laatste winst is geweest. Het is dus een spel wat zeer makkelijk is om te Screenshotspelen en waar je dan ook nog eens zeer fraaie afbeeldingen op de wielen ziet staan. Het hele spel draait om de amazone en daar zijn ook alle afbeeldingen aan gerelateerd. Zo zie je bijvoorbeeld een tijger op de wielen staan maar zijn er ook paarden en amazones te zien. Direct als je het spel start zal je al helemaal in de sfeer zijn.

In totaal zijn er vijf wielen waar je op kunt spelen en er zijn in totaal drie rijen.Wat ook leuk is om te melden dat is dat er in totaal dertig winlijnen zijn waarop je kunt gaan spelen. Dit betekend dat je een mooie kans hebt om een winst te gaan behalen. Verder zijn er dan wild symbolen in het spel te vinden. Met deze symbolen kun je meer kans maken om een grotere winst te draaien. Dit komt omdat deze symbolen de plek van ieder ander symbool in kunnen gaan nemen.

Verdubbel je winst

Het is mogelijk om je winst te gaan verdubbelen. Dit kun je doen nadat je een winnende combinatie hebt gedraaid. Wanneer dit het geval is dan kun je gaan gokken. Dit doe je dan met een stel kaarten en jij moet gokken of er een rode of een zwarte kaart getrokken gaat worden. Gok je goed dan wordt je winst verdubbeld. Dit lijkt interessant en dit kun je een aantal malen gaan doen. Toch moet je hier ook mee opletten want als je besluit dit te gaan doen en je gokt verkeerd dan ben je ineens al je winst weer kwijt. Toch zal je merken dat dit een online gokkast is waar je zeer interessante bedragen mee kunt winnen.

X
cookie-2020.png