Burning Hot

Burning HotBen je dol op fruitige gokautomaten, beproef je geluk dan eens in Burning hot gokkast van EGT. Dit spel in de klassieke stijl kan leiden tot enorme winsten en de schoonheid van het spel ligt in de eenvoud van de gameplay. Deze leuke gokkast is zeker een favoriet voor zowel nieuwe spelers als ervaren spelers.

Burning Hot gratis bij ons spelen:

De gokkast

Deze gokkast heeft 5 rollen en 5 winlijnen. Je kan verschillende inzetten plaatsen, te beginnen met een minimum inzet van € 0,03 per winlijn, en vervolgens naar € 0,05 tot € 0,10 tot een maximum van € 0,20. De winlijnen staan vast en kan je niet aanpassen.

De symbolen

In deze gokkast kom je al de fruitige favorieten en gelukssymbolen tegen die je kent van de vroegere eenarmige bandieten. Er is een overvloed aan rijpe kersen, sinaasappelen, citroenen en pruimen, meloenen en druiven te draaien op de rollen. En vergeet zeker niet de Lucky 7’s die de hoogste winsten opleveren.

Bonus symbolen

Burning hot heeft 3 bonussymbolen in het spel zitten. Te weten; een Ster, een Dollar tekenen en een Klavertje 4.
De wild in dit spel is het klavertje 4. Deze kan andere symbolen vervangen en daarmee onvolledige combinaties volmaken of al bestaande combinaties uitbreiden. Dit symbool kan alleen voorkomen op rol 2, 3 en 4 en kan de twee scatter symbolen niet vervangen.

Het scatter symbool

Er zijn 2 scatter symbolen in deze gokkast onder de symbolen te weten; de ster en het Dollar teken. Als je 3 sterren op je scherm weet te draaien dan verdien je 2000 euro. Kom je 5 dollar tekens tegen dan kan je 10.000 euro winnen. Het dollarteken kan overal op de rollen verschijnen. De gouden ster kan worden op rol 1, 3 en 5.

De gamble functie

Als je een serieuze geld jager bent dan kan je de winsten die je hebt behaald tijdens het gewone spel, ook nog eens extra verdubbelen of verviervoudigen bij het gokspel dat je kan activeren na een winst. Druk je op de gamble knop dan moet je correct voorspellen of de speelkaart die wordt omgedraaid rood zal zijn of zwart. Gok je goed dan zal je prijs verdubbelen. Echter, gok je niet goed, dan ben je de winst kwijt. Dit gokspel kan je tot 5 keer achter elkaar spelen.

Jackpot spel

In deze gokkast heb jee de kans om vier jackpot prijzen te kunnen winnen met elke draai van de rollen. Deze vier verschillende jackpots zijn progressieve jackpots waardoor het bedrag van de jackpot steeds groter wordt als gevolg van de inzet van alle spelers over de hele wereld. Een klein percentage van iedere inzet wordt toegevoegd aan de jackpot, die steeds iets toeneemt tot een gelukkige speler wint. Het spel kan willekeurig worden geactiveerd na een winnende ronde. Is het jackpotspel ontgrendeld dan kom je in een scherm met 12 kaarten. Van deze kaarten moet je dezelfde kaarten zien te ontdekken, waarmee je bijbehorende progressieve jackpot kunt winnen.

Ook mobiel te spelen

Het Burning hot slot kan je ook afspelen op mobiele iOS en Android-apparaten dankzij de HTML 5-technologie die dit mogelijk maakt. Ook in de mobiele versie kan je de progressieve jackpot proberen te winnen en kan je hetzelfde plezier ervaren als in de computerversie.