Dice and roll

Dice and rollHoud je van de sfeer van de vroegere eenarmige bandieten, dan is de Dice & Roll gokkast van EGT wellicht een leuke gokkast voor jou. Het is een gokkast vol t traditioneel entertainment en is gecombineerd met interessante elementen van de hedendaagse geavanceerde video slots. Rice & Roll is een verfrissende nieuwe versie van het populaire vrucht-spel, en de symbolen zijn allemaal realistisch uitziende vruchten die rijp zijn voor de winst. Speel deze verfrissende versie gewoon eens van het beroemde fruit spel en laat die dobbelstenen maar rollen. Wellicht sleep je er leuke winsten uit!

Ideal Speel hier voor echt geld!

De gokkast

Dice & Roll is een klassieke fruitautomaat dat verschillende soorten fruit en andere traditionele symbolen op de rollen laat ronddraaien. De gokkast heeft vijf rollen en tien vaste winlijnen. Dit betekent dat je de winlijnen niet kan veranderen. Je moet met 10 winlijnen spelen. De inzet kan je wel zelf bepalen. Dit kan door op de Credit knop (blauwe knop) te drukken. Hiermee kan je instellen hoeveel elke credit waard is, door te klikken op de respectievelijke optie, waarmee je wilt spelen. Selecteer hoeveel credits je wilt inzetten op elk van de tien winlijnen. Per winlijn kan je met een maximum van 20 eurocent inzetten.

De symbolen

De rollen kleuren fleurig door de klassieke symbolen van; een rode zeven, druiven, peren, pruimen, klokken, watermeloenen, citroenen, kersen, sterren en blokjes.

Het wild symbool

De dobbelsteen is de wild in dit spel. Maar, dit is niet een normaal wild symbool. Wanneer een dobbelsteen op de rollen verschijnt, het uitzet en de aangrenzende symbolen ook vervangt grote winsten te genereren. Het symbool kan zich dus verspreiden waardoor er meer symbolen kunnen worden vervangen. Je kan dit symbool zien als een soort Screenshotjoker. Dit symbool kan zichzelf dus erg nuttig maken door symbolen te vervangen waardoor het verschillende combinaties kan voltooien of kan uitbreiden. Alle symbolen kunnen worden vervangen, behalve het scatter symbool.

Het scatter symbool

Het scatter symbool treedt in dit spel op als tweekleurige sterren. Dit betekent dat er dus twee scatter symbolen zijn in dit spel. De rode en de gouden ster. Deze kunnen met regelmaat op de rollen verschijnen.

Jackpot en multiplier

EGT heeft aan dit spel een leuke jackpot gekoppeld. Het is geen progressieve jackpot, maar bestaat uit een vast bedrag, dat vaak kan oplopen tot zo’n 2000 euro. Daarnaast zit er ook nog een multiplier in dit spel waardoor je winsten bij verdubbeling aardig kunnen oplopen.

Gokfunctie

Gebruik de Gamble functie bij Dice & Roll als je na een winnende draai, je gewonnen bedrag wilt verdubbelen. De Gamble knop bevindt zich direct naast de Startknop en kan worden geactiveerd na een overwinning. Je moet de kleur van de volgende kaart die zal worden omgedraaid, raden om je geld te verdubbelen. Als je het mis hebt, verlies je de winst.

Gratis spelen

Je kunt deze leuke gokkast gratis uitproberen bij verschillende online casino’s die EGT games in het assortiment hebben zitten. Vaak kan dit al zonder dat je een account hebt. Je krijgt dan gratis speelgeld en kunt hiermee de gokkast zonder enige risico uitproberen.

X
cookie-2020.png