Inca Gold II

Inca Gold IIDat de Inca’s veel schatten verborgen hebben weten te houden dat blijkt wel uit de Inca Gold II gokkast van EGT. Dit is een spel waar je een zeer indrukwekkend bedrag mee kunt gaan winnen. Het draait dus allemaal om de Inca’s en als jij winnende combinaties weet te draaien dan kun jij ook zeer rijk worden van deze gokkast. Het is een gokkast die simpel is van opzet en die je ook makkelijk zal leren. Mochten er nog zaken onduidelijk zijn dan is er ook een handige hulpfunctie die je meteen laat zien hoe je moet gaan spelen en wat de symbolen allemaal waard zijn. Je hoeft niet eens de jackpot te winnen om toch een mooi geldbedrag te gaan winnen.

Inca Gold 2 gratis spelen

Maak gebruik van de vermenigvuldiger

Waar je graag gebruik van zult maken bij dit spel dat is de vermenigvuldiger. Dit is een functie die je winsten kan blijven verdubbelen. Dit betekend dat je wel heel erg snel winsten kunt gaan behalen. Je kunt gebruik maken van deze functie als je een winnende combinatie hebt weten te draaien. Je kunt er dan voor kiezen om te gaan gokken. Als je dit gaat doen dan verlaat je de gokkast en dan zie je een spel kaarten voor je. Hier moet je dan gokken of er een rode of een zwarte kaart getrokken gaat worden. Weet je dit goed te raden dan zal je winst verdubbelen en dit kun je zo lang blijven doen als je wilt. Wees echter wel voorzichtig want als je verkeerd gokt dan ben je de hele winst ook Screenshotineens weer kwijt. Op het spel vind je de wild symbolen en dit zijn symbolen die de plaats van ieder ander symbool in kunnen nemen. Dit zorgt ervoor dat je nog een grotere kans hebt om een mooie winst te gaan behalen.

Het spel bestaat uit vijf wielen en er zijn dan drie rijen waarop gespeeld wordt. In totaal zijn er twintig winlijnen waar je op gaat spelen en dit betekend dat je een goede kans hebt om een leuke winst te gaan behalen. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan wordt meteen getoond op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook direct welke winst je hebt weten te behalen. Het is dan ook spel wat duidelijk is en je weet meteen wat de winsten zijn die je hebt weten te behalen.

De overige spellen van EGT

Inca Gold II is een zeer fraaie gokkast van EGT maar dit is een fabrikant die nog veel meer leuke gokkasten heeft gemaakt en die moet je ook zeker even gaan bekijken. Bij ons kun je een zeer ruim overzicht vinden van alle populaire gokkasten die er door deze fabrikant zijn gemaakt. Het leuke is dan ook nog eens dat je deze spellen allemaal gratis kunt gaan spelen. Zo kun je dan zelf gaan ervaren hoe leuk de spellen zijn en zie je ook direct hoeveel winst er dan wel niet mee te behalen is. Ga snel kijken of dit ook een favoriete online gokkast van jou gaat worden.