Penguin Style

Penguin StyleDoe mee met de pinguïns op deze prachtige reis in deze Penguin Style gokkast van EGT. Maar, pas op dat je het niet te koud krijgt. Het thema van deze slotmachine moge duidelijk zijn. Grappig ontworpen pinguïns in een cartoonachtig design beheersen je scherm en komen in verschillende gedaantes voor. Ga op reis naar de Zuidpool en behaal leuke winsten.

Penguin style gratis spelen:

Ideal Speel hier voor echt geld!

De gokkast

Penguin Style is een leuke gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Het systeem is ontwikkeld door EGT en biedt geweldige graphics, goede geluidseffecten en een fantastische verscheidenheid aan kleurrijke pictogrammen. Alle winnende combinaties die je kan draaien en worden beloond met winst, lopen van links naar rechts. De winlijnen kunnen door de speler zelf worden ingesteld aan je eigen speelstijl. Ook zijn inzetten zelf aan te passen en kan je al inzetten plaatsen van minimaal € 0,01 en maximaal € 0,10 per rol. Dit betekent dat je met alle rollen ingesteld een minimum kunt plaatsen van € 0,20 en een maximum van € 40.

De symbolen

Dit prachtig ontworpen spel heeft als achtergrond grote blokken ijs. De winlijnen worden getoond op thermometers aan de zijkant van de rollen. De symbolen passen goed bij het thema van dit spel en zijn vertegenwoordigt door; Penguin_Stylestandaard speelkaart symbolen als ijssculpturen in verschillende kleuren, een pinguïn met een cilinder, een iglo met een houten deur, een skiënde pinguïn, een pinguïn met goudvissen, een garnaal en een walvis.

Gestapelde symbolen

Een leuke extra functie in deze Penguin Style gokautomaat is de stapel functie. Hiervoor wordt het scatter symbool gebruikt. Dit symbool kan gestapeld voorkomen op de rollen, waardoor het nog gemakkelijker wordt om winsten te behalen of om gratis spins te activeren.

Het scatter symbool

Het symbool van Iglo is het scatter symbool. Als het 3 keer op je scherm verschijnt, dan wordt de gratis spin bonus geactiveerd en krijg je 3 gratis games.

Het wild symbool

Maar, ook het wild symbool kan gestapeld verschijnen op elke rol en je kunt hier je inzet tot 50 keer zien verdubbelen, als je vijf van de symbolen op een winlijn weet te draaien. Daarnaast kan het wild symbool ook elke standaard symbool vervangen en hierdoor winnende combinaties voltooien. Het scatter symbool kan niet worden vervangen.

Nog niet mobiel beschikbaar

Het Penguin Style Slot is er op dit moment alleen nog maar voor desktop computers of laptops en helaas nog niet voor mobiele apparaten.

Gamble optie

Als je wint in een spelronde, dan kunt je deze winsten gebruiken in een gokspel dat je kan activeren door op de gamble knop te drukken en te proberen om te raden welke kleur kaart de volgende kaart zal zijn die wordt omgedraaid. Maak je de juiste keuze dan word je winst verdubbelt. Ook kan je nog bepalen welke soort kaart er zal worden omgedraaid. Als je dat ook goed raadt dan ontvangen je vier keer je winst. Maak je de verkeerde beslissing, dan verlies je de winst.

Gratis uitproberen

Om kennis te maken met deze leuke gokkast is het raadzaam om de gokkast eerst eens gratis uit te proberen zodat je de gokkast leert kennen en geen risico loopt om veel geld te verliezen. In veel online casino’s is dit zelfs mogelijk zonder dat je een account aan maakt.

X
cookie-2020.png