Basketball Star

Basketball StarMicrogaming heeft meerdere gokkasten in de collectie die zijn gebaseerd op een populaire sport. De Basketball Star videoslot is hier een voorbeeld van. Tijdens het spelen van deze slot begeef je jezelf in een basketbal stadion. Wanneer je een winnende combinatie weet te maken dan zal je het publiek op de tribunes horen juichen. De mooie animaties en passende geluidseffecten geven je het gevoel sterspeler te zijn van het basketbalteam. Net zoals een goede wedstrijd tussen twee teams in deze sport zit ook deze iDeal gokkast vol actie. Bedenk je daarom geen moment en ga naar een casino waar je de Microgaming gokkasten kan spelen. Stort geld via de iDeal betaalmethode en zoek de Basketball Star slot in het spelaanbod. Als fan van deze sport zal je zeker niet teleurgesteld zijn met het spel. Daarbij maak je ook nog eens kans op het winnen van leuke geldprijzen.

Direct Basketball Star spelen

Basketball Star gokkast informatie

Over deze online gokkast met basketbal thema is genoeg interessante informatie te melden. De speciale features zullen we verderop in deze review apart behandelen. Om te beginnen willen we je melden dat het speelveld van de slot is opgebouwd uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Het spel heeft geen win lijnen, maar de populaire 243 win ways. Hierdoor hoef je niet steeds te kijken hoe de win lijnen over het speelveld lopen. Iedere combinatie van links naar rechts is altijd raak. De symbolen bestaan uit basketbal gerelateerde dingen. Zo zie je onder meer het bord Blauwvoorbijkomen waar de coach zijn instructies opschrijft. Andere symbolen zijn bidons, sneakers, gouden medailles en spelers in verschillende poses. Spelen kan al vanaf 50 cent per spin en de maximale inzet is 50 euro. Tijdens de free spins is het mogelijk om 2400 keer je inzet als prijs te winnen.

Logo is wild symbool

Het logo van de online videoslot is het Wild symbool. Hiermee kan je zoals altijd andere symbolen vervangen. De Wild symbolen komen in overvloed op de vijf rollen voor. In totaal zijn er maar liefst 40 van deze symbolen. Op de rollen 3, 4 en 5 zullen de wilds het vaakst voorbijkomen. Op deze rollen verschijnen de wilds namelijk als stacked symbolen die een complete rol kunnen bedekken.

Rolling Reels voor grote winst

RedEen zeer leuke toevoeging aan dit spel is de Rolling Reels feature. Deze stelt je namelijk in staat om bij iedere spin die je speelt een grote winst te maken. De feature houdt in dat wanneer je een winnende combinatie weet te maken dat de symbolen verdwijnen. De lege posities worden vervolgens opgevuld door nieuwe symbolen en hierbij maak je ook kans op het winnen van nieuwe prijzen. Dit proces blijft zichzelf herhalen totdat er geen nieuwe combinaties meer gemaakt kunnen worden. De Rolling Reels feature is helemaal winstgevend tijdens de free spins. In deze modus zal iedere opeenvolgende winst namelijk met een steeds hogere multiplier worden vermenigvuldigd.

Tot 25 free spins met multiplier wins

Krijg je drie of meer basketbal scatter symbolen op de rollen dan zal je hiervoor beloond worden met een hoeveelheid free spins. Het minimale aantal is 15 spins, maar dit kan verder oplopen tot 20 of 25 free spins wanneer meer scatter symbolen de feature activeren. Tijdens de gratis spins is nog altijd de Rolling Reels feature actief. Deze is nog winstgevender tijdens de free spins. Iedere winst zal namelijk een hogere multiplier actief zijn. Deze kan oplopen tot Oranjemaar liefst 10x waardoor je enorme bedragen kunt winnen.

Wild Shot feature

De Wild Shot feature kan twee complete rollen met wild symbolen bedekken. Deze feature kan op ieder willekeurig moment actief worden en zorgen voor gegarandeerde winst.

X
cookie-2020.png