Bikini Party gokkast

Bikini Party gokkastDe Bikini Party gokkast is ongetwijfeld gemaakt voor de mannelijke doelgroep die de Microgaming gokkasten bij online casino’s spelen. In de hoofdrol van deze video slot zie je namelijk vijf zeer mooie en sexy vrouwen in bikini. De vrouwen spelen op het strand een potje volleybal. Als speler kan je samen met hen een potje meespelen. De vijf vrouwen Kitty, Subby, Kiki, Daisy en Honey hebben allemaal verschillende kleuren bikini’s aan. Ook de stijlen van de bikini’s zijn verschillend. Wat ze wel met elkaar gemeen hebben is dat het zeer sexy modellen zijn. Het is daarom absoluut geen straf om aan dit bikini feest deel te nemen. Daarbij maak je ook nog eens kans op het winnen van leuke prijzen. De speciale features die in het spel verwerkt zijn komen overeen met de Dragon Dance slot van Microgaming.

Direct Bikini Party spelen

Bikini Party gokkast informatie

De informatie die we over deze Microgaming slot met je delen begint met het Wild symbool. Deze keer is dit namelijk het logo van de Bikini Party videoslot. Hiermee kan je alle symbolen in het spel vervangen behalve de scatter. Het liefste vervang je één van de bikini dames symbolen om een winnende combinatie te maken. Dit zijn namelijk de hoogste prijzen die je kunt winnen. De hoogste prijs is de dame in de rode bikini. Daarna volgen de oranje, gele, groene en blauwe bikini vrouwen. In deze volgorde zijn ook de hoogtes van de prijzen die je kunt winnen. De laagste Geelprijzen zijn kaartsymbolen zoals A, K, Q, J, 10 en 9. De slot heeft vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Je  hoeft deze keer niet op win lijnen te letten. De online gokkast heeft namelijk 243 win ways waardoor soortgelijke symbolen op aangrenzende rollen van links naar rechts altijd voor een prijs zorgen. De minimum en maximum inzet varieert van 25 cent tot 125 euro per spin. Het is mogelijk om tot 60.000 munten met een enkele spin te winnen.

Speel ongelimiteerde re-spins

Een klein aantal Microgaming gokkasten heeft de mogelijkheid om ongelimiteerde re-spins van een afzonderlijke rol te spelen. Deze slot met een bikini feest op het strand is er hier één van. Nadat de rollen na een spin tot stilstand zijn gekomen kan je afzonderlijke rollen nogmaals spinnen. Dit zijn geen gratis re-spins. De prijs om een rol nogmaals te laten spinnen is ook iedere keer verschillend. Deze prijs is afhankelijk van de symbolen die op de overige rollen staan. Het mag duidelijk zijn dat het een stuk duurder is om een rol te laten spinnen wanneer je hiermee een zeer hoge prijs kunt complementeren. Het is daarom een moeilijke feature om slim gebruik van te maken. Het is namelijk een zeer moeilijke rekensom om te berekenen of een re-spin rendabel zal zijn.

ScreenshotWin tot 30 free spins met multiplier

De bonus feature die je zeker de hoogste winst zal opleveren zijn de free spins. Om deze te winnen moet je drie scatter symbolen op willekeurige rollen van de slot krijgen. Voor dit spel is dit een volleybal voor een net op het strand. Drie of meer van deze symbolen leveren je 15 free spins op. Je kan echter tijdens het spelen van de spins nogmaals 15 free spins winnen. Hierdoor liggen er dus in totaal 30 free spins voor je in het verschiet. Ook iets om naar vooruit te kijken tijdens de gratis spins feature is de multiplier die actief is in deze modus. Deze zorgt er namelijk voor dat alle prijzen die je wint tijdens de spins verdrievoudigd worden. Daarbij hoef je natuurlijk zelf ook geen inzet te plaatsen om de rollen steeds in beweging te zetten.

X
cookie-2020.png