Bridesmaids

BridesmaidsBridesmaids is een Microgaming gokkast die gebaseerd is op een romantische comedy film uit 2011 met dezelfde naam. De film was vooral onder vrouwen een enorm groot succes. De verwachting is dan ook dat de vrouwelijke spelers van online iDeal gokkasten zich aangetrokken zullen voelen om deze video slot te spelen. Het speelveld heeft een mooie roze kleur en om de vijf rollen met elk drie rijen symbolen zie je een rand die met diamanten is belegd. Precies de glitter en glamour waar de hoofdrolspelers uit de film ook van houden. Overigens komen alle zes de vrouwelijke karakters van de film ook als symbolen op de rollen voor. Tijdens het spelen heb je 40 win lijnen beschikbaar om winnende combinaties te maken. De echt grote prijzen win je echter met de verschillende bonus features die in het spel geactiveerd kunnen worden.

Direct Bridesmaids spelen

Het draait vooral om de bonus features

Tijdens het spinnen op de Bridesmaids gokkast draait het vooral om de bonus features. Deze kunnen je namelijk de hoogste prijzen opleveren. Aan bonus features is ook geen gebrek en dit is zeker één van de sterke punten van dit spel. Daarnaast zullen fans van de film zich ook zeker kunnen vermaken. Je ziet namelijk alle bekende personages uit de film op de rollen van de gokkast terugkeren. Lukt het je om een bonus feature te activeren dan kan je ook Cupcakeoriginele fragmenten uit de film verwachten. Een speciale feature die op vrijwel alle Microgaming gokkasten voorkomt is het Wild symbool. Voor deze slot is dit het logo van de film en de gokkast natuurlijk. Waar je als speler vooral naar uitkijkt is het zien van het cupcake symbool. Dit is namelijk de scatter van het spel.

Cupcake scatter voor bonuswiel

Zoals we al vermeldden is het bij de Microgaming gokkast Bridesmaids vooral te doen om de vele bonus features. Deze features zijn allemaal te activeren door drie of meer scatter symbolen op de rollen te krijgen. Het symbool waar je naar op zoek moet gaan is een cupcake. Overigens is dit ook de hoogste geldprijs die je kunt winnen. Cupcakes hoeven niet op een win lijn te staan. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige plekken op de rollen geven je een geldprijs en activeren het bonuswiel. Door aan dit wiel te draaien kan je 15 verschillende prijzen winnen. Tien geldprijzen, 4 bonus features en een jackpot prijs kan je met het bonuswiel winnen. De bonus features bespreken we verder in deze review van de iDeal gokkast.

Flying High Free Spins

Komt het wiel tot stilstand op de Flying High Free Spins dan mag je de rollen 10 keer zonder inzet in beweging zetten. Twee extra speciale features zijn tijdens deze free spins actief. Zo zullen na iedere winst de winnende symbolen verdwijnen en plaats maken voor nieuwe. Dit geeft je de mogelijkheid om meerdere keren te winnen met één enkele spin. Daarbij zullen ook iedere spin extra wilds op het speelveld erbij komen.

Friendship Free Spins

Bij de Friendship Free Spins feature mag je opnieuw tien keer gratis spinnen op de gokkast. Je kan tijdens deze spins combinaties van links naar rechts en van rechts naar links maken. Het symbool van Annie, Helen en Lillian veranderen in stacked symbolen en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook is het mogelijk om extra spins te activeren.

Boutique Bonus feature

ScreenshotDeze bonus feature is als een spelletje memory. Je moet proberen om paren te maken met de bruidsmeisjes. Dit kan je meerdere multipliers opleveren. Een paar  van Lillian brengt het meeste geld op.

Magic Moments Bonus feature

Als laatste is er nog de Magic Moments Bonus feature op de Bridesmaids slot. In dit bonusspel moet je kiezen uit tien verschillende magische momenten. Negen van deze zullen een geldprijs opleveren, terwijl één moment de feature zal beëindigen.

X
cookie-2020.png