Bullseye gokkast

Bullseye gokkastIn de jaren tachtig was er op de Britse televisie een show met de naam Bullseye. Het was een televisieshow gepresenteerd door comedian Jim Bowen. Door de jaren heen is deze show een echte cult favoriet geworden en Microgaming is hierop ingesprongen door de Bullseye gokkast  uit te brengen. Tijdens het spelen van deze video slot kan je bekende personages uit de show tegenkomen op de rollen. Zo zie je onder meer Jim, Tony en natuurlijk ook Bully. Bullseye was een spelshow waarin drie kandidaten tegen elkaar streden. Na het goed beantwoorden van vragen kregen zij de kans om prijzen te winnen door het spelen van darts. Dit onderdeel van de show is ook in de online gokkast verwerkt. Hier kan je namelijk het Bully’s Prize Board bonusspel activeren. Dit spel kan je mooie prijzen opleveren. De echte grote winst kan je echte behalen wanneer je de free spins modus weet te bereiken.

Direct Bullseye spelen

Bullseye gokkast informatie

Over de Bullseye slot van Microgaming valt veel bruikbare informatie te melden. Om te beginnen kunnen we het bijvoorbeeld hebben over de verschillende symbolen. Het belangrijkste symbool is Bully met daaronder het woord “Bulseye” geschreven. Dit is de hoogste prijs en tevens het wild symbool van het spel. Je kan ook hoge prijzen winnen met symbolen van een boot, caravan en auto. Dit zijn prijzen die tijdens de spelshow te winnen waren door de kandidaten. De lagere prijzen zijn verschillende dingen, zoals dartpijlen, pintglas, briefgeld en nogmaals Bully. Om winnende combinaties te maken heb je bij deze online gokkast 243 win ways tot je beschikking. Dit is beter dan de Bullgewoonlijke win lijnen van Microgaming gokkasten. Het is namelijk een stuk makkelijker om winnende combinaties met symbolen te maken. Staan symbolen van dezelfde soort op rollen van links naar rechts dan is dit altijd goed. Je kan dit natuurlijk ook combineren met een Wild symbool. Hiermee kan je namelijk alle symbolen vervangen behalve het scatter en bonus symbool. Inzetten op de slot variëren van 30 cent tot 15 euro per spin.

Bully’s Prize Board Bonusspel

Twee symbolen van deze gokkast hebben we nog niet besproken. Dit is het scatter symbool waarmee je free spins kunt winnen en het bonussymbool. Beide symbolen zijn dartborden. Bij het bonussymbool is hieronder het woord “Bonus” geschreven. Drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen van de gokkast activeren het Bully’s Prize Board Bonusspel. Dit spel simuleert de spelronde van de originele televisieshow waarin kandidaten pijlen op een dartbord moeten gooien om prijzen te winnen. Ook in dit bonusspel krijg je vijf pijlen die je op de verschillende vlakken van het bord kunt gooien. Na iedere worp krijg je te zien welke prijs je hiermee hebt gewonnen en wat de waarde hiervan is. Deze waarde krijg je aan het einde van het bonusspel in munten uitgekeerd. Dit kan best snel oplopen. In de meeste gevallen kan je na vijf pijlen meerdere duizenden munten op je balans bijschrijven.

ScreenshotFree spins met dubbele prijzen

De echt grote prijzen op de Bullseye gokkast kan je winnen in de free spins modus. Om deze modus te activeren moet je drie of meer free spins symbolen op de rollen van de slot zien te krijgen. Dit zijn dartborden waaronder het woord “free spins” staat geschreven. Drie of meer van deze symbolen belonen je met 15 gratis spins. Ook is het mogelijk om opnieuw drie of meer free spins symbolen op de rollen te krijgen. Je krijgt hierdoor dan nogmaals 15 free spins. Tijdens de free spins zullen alle prijzen die je wint worden verdubbeld. Dit zorgt ervoor dat je iedere spin prijzen kunt winnen waarbij de inzet die je speelt tot 8100 keer vermenigvuldigd kan worden.

X
cookie-2020.png