Clash of Queens

Clash of QueensClash of Queens is een Microgaming gokkast die gebaseerd is op een bekend boek van Lewis Caroll. Het boek heeft de naam Through the Looking Glass. De twee koninginnen die in het spel voorkomen vechten een strijd uit op een schaakbord. Het zijn een rode en witte koningin. Het is een voorbode op het bonusspel dat je tijdens het spelen van deze gokkast kan activeren. Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld. Deze wereld zorgt voor een spannende sfeer. De achtergrond bestaat uit een vervallen kasteel waar beide hoofdrolspeelsters in wonen. Naast de rode en witte koningin komen ook andere karakters uit het boek als symbolen op de rollen voor. De meeste spanning komt van de mogelijkheid om de Clash of Queens bonus feature te behalen. Deze feature kan je namelijk hoge prijzen opleveren.

Direct Clash of Queens spelen

Clash of Queens gokkast informatie

Alle Microgaming gokkasten hebben verschillende kenmerken. Niet alleen de thema’s en verhaallijnen zijn verschillend, maar ook de statistieken. Zo is bijvoorbeeld de minimum en maximum inzet vrijwel nooit hetzelfde. Voor deze video slot moet je minimaal 25 cent inzetten om de rollen te laten spinnen. Je kan de inzet ook langzaam opvoeren. Het maximale bedrag dat je per spin in kan zetten is 250 euro. Met deze hoge inzet zijn de hoogste prijzen
te winnen op de slot met vijf rollen en 25 win lijnen. De rode en witte koningin zijn de hoogste prijzen van het spel Humpty dumptywanneer je hiermee een combinatie van vijf op een winlijn kunt maken. Ook de andere personages uit het bekende boek kunnen voor hoge prijzen zorgen. Let bijvoorbeeld op de symbolen van Tweedledum and Tweedledee en Humpty Dumpty.

Clash of Queens Battle feature

Krijg je een witte koningin op rol 1 van de gokkast en een rode koningin op rol 5 dan activeer je hiermee de battle feature. Dit kan overigens ook andersom met de rode koningin op de eerste en de rode koningin op de laatste rol. Op dat moment moet je als speler een keuze maken tussen de witte en rode koningin. Je moet hierbij voorspellen welke van de twee de strijd tussen elkaar gaat winnen. De rode koningin levert je free spins op en de witte koningin een pick me spel waarbij je geldprijzen kunt winnen.

Rode koninginRed Queen free spins

Wanneer je voor de rode koningin hebt gekozen en deze verliest de strijd dan krijg je vier free spins om te spelen. Wint de rode koningin echter de strijd dan krijg je het dubbele aantal van acht free spins om te spelen. Tijdens de gratis spins kan de koningin tot drie rollen volledig met wild symbolen bedekken. Ook is het mogelijk om de feature nogmaals te triggeren waardoor je in totaal zestien free spins kunt spelen. Dit kan natuurlijk een zeer mooie winst opleveren omdat je tijdens de spins geen inzet hoeft te plaatsen. Alle prijzen die je wint zijn winst. Daarbij is de kans op prijzen ook nog een stuk groter.

White queen picks

White queenKies je aan het begin van de battle feature voor de witte koningin dan zal je na afloop het pick me spel gaan spelen. Wanneer de witte koningin verliest dan verloopt dit spel gewoon zoals standaard. Je kunt een aantal schaakstukken kiezen die allemaal een geldprijs vertegenwoordigen. Wint de witte koningin echter de strijd van de rode tegenhanger dan zal tijdens het spel een 2x multiplier actief zijn. Alle geldprijzen die je dan in dit pick me spel kiest zullen worden verdubbeld. Je mag schaakstukken blijven kiezen totdat je een keuze maakt die de feature ten einde brengt. Ook deze feature kan tot enorme prijzen leiden en een flinke boost voor je balans.

X
cookie-2020.png