Conga Party

Conga PartyIn deze review gaan we het uitgebreid hebben over de Microgaming gokkast Conga Party. Het spel neemt je mee op een ontdekkingstocht door de jungle. Hier kom je in contact met een inheemse stam die van een conga feestje en dansen houdt. Het thema zorgt dan ook voor een vrolijke sfeer terwijl je op jacht bent naar het winnen van prijzen. Deze prijzen zijn op verschillende manieren te winnen op de online gokkast. Zo heb je bijvoorbeeld 30 win lijnen tot je beschikking. Deze zijn verdeeld over het speelveld van vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal speciale features die het makkelijker voor je maken om prijzen te winnen. Deze speciale features zijn in tegenstelling tot andere iDeal gokkasten best lastig uit te leggen. Toch gaan we het proberen in deze review van de video slot.

Direct Conga Party spelen

Ingewikkelde special features

De Conga Party slot heeft een aantal speciale features die best ingewikkeld zijn om uit te leggen. Eigenlijk moet je het spel gewoon spelen en het over je heen laten komen. Zo is er bijvoorbeeld een Wild symbool. Dit is niet vreemd en is een feature die in bijna alle Microgaming gokkasten te vinden is. Bij dit spel komt het symbool echter alleen op rol 4 voor. Het is mogelijk om de complete rol met Wild symbolen te bedekken. Mocht dit gebeuren dan komt een wilde man van de stam tevoorschijn die met een blaaspijp pijltjes op de rollen 1, 2 en 3 blaast. De symbolen die door deze Leeuwpijltjes geraakt worden zullen in extra wild symbolen veranderen. In de basis game kan de wild andere symbolen vervangen, behalve de scatter en bonus symbolen. Tijdens de free spins feature kunnen de wilds alle symbolen in het spel vervangen.

Slang symbool voor free spins

Het scatter symbool van Conga Party is de slang. Deze symbolen komen enkel op de rollen 2, 3 en 4 van de gokkast voor. Lukt het je om op alle drie deze rollen een slang symbool te krijgen dan zal je hiervoor beloond worden met 5 of 10 free spins. Tijdens deze spins zullen er 3 tot 5 conga dansers boven de rollen verschijnen. Wanneer deze dansers op een rol springen activeren zij speciale features. Een sprong op de rollen 1, 2 of 4 zal de complete rol in Wilds veranderen. Een sprong op rol 3 verandert de symbolen ook in wilds en zal winsten met een 2x of 3x multiplier vermenigvuldigen. Springt de danser bovenop rol 5 dan krijg je drie extra prijzen toegekend.

Het Mask bonusspel

ScreenshotHet symbool van een masker van de inheemse stam is een bonussymbool. Deze symbolen komen alleen op de eerste en laatste rol van de gokkast voor. Om het Mask bonusspel te activeren moet je een masker op zowel rol 1 als rol 5 proberen te krijgen. Als dit gebeurt zal het bonusspel in een nieuw venster geopend worden. De bedoeling van het spel is om keuzes te maken uit vijf verschillende maskers. Elk van de maskers zal een prijs verhullen.

Conga Rocks bonus

Tijdens het basisspel of de free spins kan je op willekeurige momenten de Conga Rocks bonus activeren. Gedurende dit spel moet je proberen om de conga danser naar de top te helpen. Wanneer dit lukt dan staat je een leuke prijs te wachten. Je moet een aantal munten kiezen die je een hoeveelheid stenen geven. Wanneer je 10 stenen hebt verzameld dan ga je door naar de volgende level. Maak je echter twee keer een verkeerde keuze dan zal het spel ten einde zijn. Vanzelfsprekend zal je hogere prijzen kunnen winnen als je een hogere level weet te bereiken.

X
cookie-2020.png