Gods of Giza

Gods of GizaGiza is een stad in Egypte ongeveer op 5 kilometer zuid west van de hoofdstad Caïro. De stad is wereldberoemd omdat hier de meest beroemde piramides van het land zijn te vinden. Deze piramides zijn één van de zeven wereldwonderen. Tijdens het spelen van de iDeal gokkast Gods of Giza ga je duizenden jaren terug in de tijd. Het spel speelt zich namelijk af in de tijd van de oude Egyptenaren. In deze tijd werden farao’s als goden gezien. Dit is ook de reden dat de Egyptenaren de beroemde piramides bouwden ter ere van deze goden. Het is een onderwerp dat regelmatig als thema wordt gebruikt voor gokkasten. Deze gokkast is de versie van Microgaming. De farao’s van Egypte stonden bekend om de grote rijkdommen die zij hadden. Wanneer je het spel speelt zal je daarom ook graag grote prijzen winnen.

Direct Gods of Giza spelen

Afwijkend speelveld van 4×4

Wat meteen opvalt wanneer de Gods of Giza gokkast is geladen in een online casino is het feit dat het speelveld afwijkt van wat je normaal gewend bent. Hier spin je namelijk geen vijf rollen met elk drie rijen symbolen. In plaats daarvan bestaat het speelveld uit blokken die vier bij vier zijn opgestapeld. De blokken doen denken aan de immens grote stenen waarmee de piramides in Giza zijn gebouwd. Over de 16 blokken lopen 20 verschillende win lijnen waarop je combinaties kunt maken met de symbolen. Deze bestaan onder andere uit een koning, koningin, ankh en scarab. Aan beide kanten van het speelveld zie je twee vrouwelijke farao’s staan. Het zijn animaties die met een mooi design zijn weergegeven. Deze geven de juiste sfeer aan het spel. Een aantal speciale features zijn in het spel verwerkt om je kansen op het winnen van hoge prijzen te vergroten. Vooral de free spins feature is bijzonder en uniek aan deze gokkast.

HorusGouden scarab is wild symbool

Een symbool van een gouden scarab is de wild van het spel. Hiermee kan je zoals altijd andere symbolen vervangen om de hoogst mogelijke combinatie op een winlijn te maken. Een scatter kan niet vervangen worden door een wild symbool. Dit is namelijk de sleutel om de bijzondere free spins feature te activeren. Deze bespreken we in de volgende paragraaf. Naast de bijzonder functie om andere symbolen te vervangen is de wild ook één van de hoogste prijzen die je kunt winnen. Heb je namelijk het geluk om vier van deze symbolen op een winlijn te krijgen dan kan dit je een prijs van maar liefst 250 keer je inzet opleveren.

Rotating free spins feature

Het ankh symbool is een gouden kruis. Deze fungeert in het spel als het scatter symbool. Tijdens het basisspel wil je graag drie of meer van deze symbolen op de rollen zien. Deze hoeven niet perse op een winlijn te staan. Scatters tellen namelijk op iedere willekeurige positie mee. Voor drie of meer scatters op de rollen krijg je acht free spins. Dit lijkt misschien niet zo veel maar het zijn zeer bijzondere rotating free spins. Wat dit inhoudt is dat na iedere free spin Screenshothet complete speelveld een draai van 90 graden zal maken. Doordat de symbolen hierdoor op een andere manier op het speelveld komen te staan heb je nieuwe kansen om prijzen te winnen. Dit proces herhaalt zich vier keer zodat uiteindelijk de symbolen weer in hun originele positie terugkomen. Met iedere spin heb je dus vier keer kans om prijzen in de wacht te slepen. Krijg je drie of meer scatters op de rollen tijdens de free spins feature dan heb je helemaal geluk. Je krijgt dan namelijk acht extra free spins en bij iedere rotatie krijg je zeker een prijs. Deze symbolen zijn namelijk niet van een win lijn afhankelijk.

X
cookie-2020.png