Hot as Hades

Hot as HadesHades is een figuur uit de Griekse mythologie. Het is de god die regeert over de onderwereld. Zijn twee broers Zeus en Poseidon regeren respectievelijk de lucht en de zee. Alle drie de broers uit de Griekse mythologie komen in Hot as Hades gokkast als symbolen voor. In het bijzonder is er natuurlijk een rol weggelegd voor Hades. Hij heeft namelijk een Kristallen Helm meegenomen naar de onderwereld. Als speler van de gokkast is het de bedoeling dat jij deze helm weer terug weet te krijgen. De Griekse mythologie is geen vreemd onderwerp voor iDeal gokkasten. Meerdere video slots zijn er gemaakt met dit onderwerp. Waar dit spel zich mee onderscheidt is dat het spannende verhaal op een luchtige manier gebracht wordt. De symbolen van de Griekse goden zijn namelijk in een cartoon stijl weergegeven. De verhaallijn en soundtrack zogen toch voor een spannende sfeer die je gekluisterd houdt aan je scherm tijdens het spelen.

Direct Hot as Hades spelen

De missie om de kristallen helm te vinden

Een groot pluspunt van de Hot as Hades gokkast is de spannende verhaallijn. Je wordt namelijk als speler op een missie gestuurd om de kristallen helm terug te vinden. Dit is uiteindelijk mogelijk wanneer je de Quest for the Crystal Helm bonus feature weet te activeren. Hoe je dit doet lees je iets verderop in deze review. Voordat het echter zover is kan je nog leuke prijzen winnen. Dit is onder meer mogelijk door de juiste hoeveelheid symbolen op één van de 20 win lijnen van de slot te krijgen. Het logo van het spel is het Wild symbool. Hiermee wordt het makkelijker om Karakterwinnende combinaties te maken. Het symbool kan namelijk andere symbolen vervangen. Als extra bonus zullen ook alle prijzen die je met een wild kan maken met een 2x multiplier worden vermenigvuldigd. Leuke prijzen zijn in het basisspel te winnen, maar deze zijn een schijntje van wat er mogelijk is tijdens de twee bonus features van het spel.

Super Mode Free Spins

Een bonus feature die op ieder willekeurig moment in het basisspel kan worden toegekend is de Super Mode Free Spins feature. Je hoeft hiervoor niet een bepaalde combinatie van symbolen te spinnen. De feature wordt namelijk geheel willekeurig geactiveerd. In de feature mag je 5 free spins gaan spelen die zeer lucratief voor je kunnen uitpakken. Tijdens de spins zullen namelijk 1 tot 3 wild symbolen op een vaste plek blijven staan. Krijg je drie wild symbolen dan zullen de prijzen tijdens de feature ook nog eens met een 2x multiplier worden vermenigvuldigd. Tijdens deze feature kan tot maar liefst 2000 keer je inzet gewonnen worden.

Quest for the Crystal Helm

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen draait de verhaallijn van het spel om het terugvinden van de kristallen helm. Deze helm is ook een symbool op de vijf rollen van de gokkast en fungeert als de scatter. Drie of meer van deze symbolen activeren de Quest for the Crystal Helm bonus feature. Tijdens dit bonusspel kan je de kristallen helm terug veroveren van Hades en de bewakers van de onderwereld. Dit zal echter niet makkelijk gaan. Je moet namelijk vijf levels doorstaan om bij de kristallen helm terecht te komen.

CerburesVijf levels van het bonusspel

De eerste level is de Pillars of Awesomeness waar je een keuze moet maken uit verschillende potten. Hier kan je vier geldprijzen binnenhalen of een “Win All” optie. Level twee is Medusa’s Gaze en hier moet je een pad kiezen om te behandelen. Let wel op want hier kan het bonusspel ook eindigen als je de verkeerde keuze maakt. Level drie is Poseidon’s Ocean waar je schelpen moet kiezen. Twee keuzes beëindigen het bonusspel. Level vier is Zeus’ Stairway en de keuzes moeten nu gemaakt worden uit verschillende wolken. In level vijf, de Chamber of the Crystal Skull,  heb je eindelijk de kans om de kist met de kristallen helm te vinden.

X
cookie-2020.png