Ragnarok

RagnarokRagnarok is een online gokkast die je eigenlijk van één van de populaire Scandinavische ontwikkelaars van iDeal gokkasten zou verwachten. Het heeft namelijk een thema dat gelieerd is aan de mythologie van de Vikingen. De boom van Yggdrasil komt zelfs als een symbool in het spel voor. Toch is het een spel uit de collectie Microgaming gokkasten. Je kan geweldige animaties verwachten, een spannende soundtrack en bovenal veel verschillende bonus features. Over deze feature zullen we het uitgebreid gaan hebben in deze review. Eerst melden we wat handige informatie zoals het feit dat het speelveld uit de standaard vijf rollen bestaat. Op iedere rol staan drie symbolen afgebeeld. Winnende combinaties met deze symbolen kunnen gemaakt worden op 25 verschillende win lijnen.

Direct Ragnarok spelen

Gokkast met Vikingen thema

De Microgaming gokkast met een Vikingen thema heeft als complete titel Ragnarok: Fall of Odin. Onder de verschillende symbolen van het spel zie je drie Vikinggoden. Dit zijn Thor, Freya en Odin. Ook is een hemelse stad te zien als symbool op de rollen. Twee symbolen zijn er met een speciale functie. Dit is onder andere een gouden artefact dat dienst doet als het Wild symbool. Hiermee kan je zoals altijd andere symbolen in het spel vervangen. ValhallaBovendien is het Wild symbool ook een prijs waard wanneer je twee of meer op een win lijn van links naar rechts weet te krijgen. Een ander symbool met een speciale functie is de boom van Yggdrasil. Dit is het scatter symbool en hiermee kan je verschillende bonus features activeren.

Runenstenen verzamelen voor extra bonus features

Een runensteen is een gedenksteen die de Vikingen maakten voor overledenen. Tijdens het spelen van de Ragnarok gokkast hebben deze stenen een speciale rol. De bedoeling is namelijk dat je zoveel mogelijk van deze stenen bij elkaar weet te verzamelen. Door het verzamelen van de stenen kan je in een steeds hogere level komen. Iedere level heeft weer meer bonus features die hogere prijzen op kunnen leveren. Je winkansen zullen hierdoor ook steeds hoger worden. Level 1 waarin je begint kent namelijk een uitbetalingspercentage van 94,5% terwijl level drie een percentage van 96,5% kent. In het begin verzamel je de runenstenen op willekeurige momenten en wanneer een speciale feature geactiveerd wordt.

Level 1 met free spins feature

VikingDe speciale feature in level 1 is de free spins. Deze is te activeren door drie of meer scatter symbolen op de rollen te krijgen. Je krijgt hiervoor vervolgens 10 free spins en de prijzen tijdens deze spins zullen met een 2x multiplier vermenigvuldigd worden.

Level 2 met Thor of Freyr bonus features

Heb je tijdens het spelen 15 of meer runenstenen weten te verzamelen dan zullen extra bonus features beschikbaar worden. Deze dragen de namen van de goden Thor en Freya. Drie of meer scatter symbolen activeren opnieuw de features. Er zal dan een apart scherm openen waarop beslist wordt welke feature gespeeld gaat worden. De Thor feature bestaat uit 15 free spins met een 3x multiplier. De Freya feature is een bonusspel waarbij je drie aanvallen mag uitvoeren op de Fire Giant. Dit kan je geldprijzen en/of multipliers opleveren.

Level 3 toevoeging van Odin bonus feature

OdinOm level 3 te bereiken moet je minimaal 30 runenstenen hebben weten te verzamelen. De Thor en Freyr features zijn hier nog steeds actief maar worden aangepast om nog winstgevender te zijn. Zo krijg je tijdens de Thor free spins bijvoorbeeld elke spin 1 tot 15 extra wilds op het speelveld. Daarnaast is ook de Odin feature beschikbaar op deze level. Deze bestaat uit 8 free spins waarbij speciale runenstenen symbolen actief zullen zijn. Hiermee kan je extra features tijdens de spins mee vrijspelen.

X
cookie-2020.png