Serenity

SerenityMicrogaming gokkasten zijn zeer divers. Zo heb je bijvoorbeeld video slots die vol met actie en sensatie zitten. Soms heb je echter ook wel eens behoefte aan wat kalmte en rust. Op deze momenten is de Serenity gokkast het perfecte spel om te spelen. Zoals de naam van de slot al aangeeft kan je tijdens het spelen van dit spel van wat kalmte genieten. Dit wordt veroorzaakt door het thema van de slot. De animaties en soundtrack zorgen namelijk voor een heerlijk rustgevend gevoel. Het is een Aziatisch thema waarbij Chinese lantaarns een grote rol spelen. De achtergrond van de slot is een mooi landschap met een rivier, tempel en mooi bijgehouden tuin. De symbolen op de rollen van de online gokkast zijn onder andere lantaarns in verschillende kleuren. Daarnaast is er ook nog de heerlijke soundtrack te horen tijdens het spelen met rustgevende muziek.

Direct Serenity spelen

Serenity gokkast informatie

Van een Microgaming gokkast review verwacht je natuurlijk om allerlei informatie te weten te komen. Bijvoorbeeld wat de minimum en maximum inzetten per spin op de slot zijn. In het geval van de Serenity slot moet je minimaal 15 cent per spin inzetten. De maximale inzet is 75 euro per spin. Daartussenin zitten natuurlijk ook nog een grote variatie aan bedragen die je kunt inzetten. Hoe meer je inzet hoe hoger de prijzen zijn die je kunt winnen natuurlijk. Om deze prijzen te winnen moet je winnende combinaties maken op één of meerdere van de 15 win lijnen. Deze zijn Oranjeverdeeld over het speelveld dat bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Prijzen winnen wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van het wild symbool. Hiermee kan je namelijk andere symbolen in het spel vervangen om de hoogst mogelijke combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Naast dit symbool met een speciale eigenschap zijn er nog twee bonus features in het spel.

Lantaarn bonusspel

Op de rollen van de online gokkast komen verschillende symbolen voor. De meeste symbolen zijn verschillende Chinese lantaarns. De kleur en vorm van deze lantaarns is onder andere verschillend. Er is ook een lantaarn symbool waar het woord “Bonus” voor staat geschreven. Met dit symbool kan het lantaarn bonusspel geactiveerd worden. Je moet dan drie of meer van deze symbolen op willekeurige rollen van de slot zien te krijgen. Bonussymbolen hoeven niet perse op een winlijn te staan. Bij de start van het bonusspel laadt een nieuw scherm. Je krijgt vervolgens 12 lantaarns te zien waaruit je een selectie moet maken. Hoeveel lantaarns je mag selecteren is afhankelijk van het aantal bonussymbolen waarmee de feature geactiveerd is. Het aantal keuzes die je mag maken staat gelijk aan het aantal symbolen. Dit zijn dus drie, vier of vijf keuzes. Iedere lantaarn die je in het bonusspel selecteert is een Lampion paarsgeldprijs waard. Deze krijg je meteen te zien na het aanklikken van je keuze.

Free spins met prijzen verdrievoudigd

Het lantaarn bonusspel kan mooie prijzen opleveren tijdens het spelen van de Serenity slot. De echte hoge prijzen zijn echter te winnen met de free spins feature van het spel. Om deze feature te activeren moet je drie of meer free spins scatter symbolen verzamelen. Hiervoor zal je met 10 free spins beloond worden. De spins zijn vooral winstgevend door de 3x multiplier die tijdens de feature actief is. Deze zorgt er namelijk voor dat alle prijzen die je wint verdrievoudigd worden. Je kan hierdoor prijzen winnen die tot wel 1600 keer je inzet kunnen bedragen. Overigens heb je ook de mogelijkheid om nogmaals tien free spins te winnen wanneer je tijdens de spins opnieuw drie of meer scatter symbolen weet te verzamelen. Ook het lantaarn bonusspel kan nog steeds geactiveerd worden tijdens de free spins feature.

X
cookie-2020.png