Stardust gokkast

Stardust gokkastStardust gokkast van Microgaming moet men niet verwarren met de populaire Starburst slot van Netent. De verwarring is echter snel gemaakt. De twee gokkasten hebben namelijk veel overeenkomsten. Beide spellen hebben een thema dat zich afspeelt in de ruimte. De symbolen bestaan uit verschillende edelstenen. Toch zijn er ook veel eigenschappen van de video slots van elkaar verschillen. Voornamelijk de speciale features van de spellen zijn verschillend van elkaar. Zo heeft Stardust bijvoorbeeld een free spins feature waarbij de win lijnen veranderen in win ways. Hierdoor heb je veel meer kans op het maken van winnende combinatie. Ook is er een zogenaamde Radiant Re-spin feature. Meer hierover lees je verderop in deze review van de iDeal gokkast. Wat beide video slots dan weer wel met elkaar gemeen hebben is de  mogelijkheid om grote prijzen te winnen wanneer je voor echt geld speelt.

Direct Serenity spelen

Stardust gokkast informatie

Wanneer we de informatie moeten opsommen van deze gokkast dan kunnen we het beste beginnen met het aantal win lijnen. In het basisspel zijn er 40 win lijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Activeer je echter de free spins feature dan heb je veel meer mogelijkheden om prijzen te pakken. Tijdens deze modus kan je namelijk van 1024 win ways gebruikmaken. Met een speelveld dat bestaat uit vijf rollen met elk vier rijen symbolen betekent dit dat er talloze mogelijkheden zijn om prijzen te winnen. Verder heb je in de free spins ook de Radiant Re-spin feature Galaxydie de kansen op hoge prijzen vergroot. Hierover lees je later meer. De symbolen op de rollen bestaan onder andere uit verschillende kleuren edelstenen. De bekende kaartsymbolen zijn goed voor de lagere prijzen van het spel. Spins zijn te spelen met inzetten variërend van 40 cent tot 100 euro.

Stardust wild symbool

Tijdens het spelen op deze videoslot zie je graag het Stardust symbool op de rollen voorbijkomen. De kans dat dit gebeurt is ook vrij groot want gedurende het basisspel komt dit symbool op alle rollen stacked voor. Tijdens de free spins zelfs super stacked op de rollen 4 en 5. Het is ook meteen het wild symbool van de videoslot. Je kan hiermee dus alle andere symbolen van het spel vervangen. Een uitzondering op deze regel is het zogenaamde gem symbool. Deze ziet eruit als een sterrenstelsel en is het scatter symbool waarmee je de lucratieve free spins kunt winnen.

ScreenshotFree spins met 1024 win ways

De free spins feature is waar de meest lucratieve spins gespeeld kunnen worden. Tijdens het basisspel moet je scatter gem symbolen verzamelen om de free spins te activeren. Iedere keer wanneer een dergelijk symbool op de rollen komt te staan wordt deze gespaard op de meter rechts in beeld. Heb je tien symbolen bij elkaar gespaard dan starten de free spins. Je kan tot 13 free spins ontvangen. Bij de start van deze spins zullen de 40 win lijnen veranderen in 1024 win ways. Het wordt dus een stuk makkelijker om winnende combinaties te maken. Daarbij heb je ook de Radiant re-spin feature tot je beschikking.

Radiant Re-spin feature

Tijdens de free spins feature kan je enorme prijzen pakken. Je hebt hierin namelijk 1024 verschillende manieren om winnende combinaties  te maken. De Stardust wild symbolen komen super stacked op de rollen 4 en 5 voor. Ook kan je gebruikmaken van de Radiant re-spin feature. Wanneer je een combinatie van drie symbolen weet te maken zullen namelijk de vierde en vijfde rol nogmaals in beweging komen voor een re-spin. Tijdens deze re-spin kan je de winnende combinatie uitbreiden. Je hebt hierdoor extra kans om het een combinatie van vier of vijf symbolen te maken.

X
cookie-2020.png