The Dark Knight

The Dark KnightMicrogaming gokkasten hebben vaak interessante thema’s. Zeer populair zijn de video slots met een film thema. Deze worden vaak gemaakt in samenwerking met grote bedrijven uit de filmindustrie. Zo is The Dark Knight gemaakt in samenwerking met DC Comics en Warner Bros. De gokkast is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2012. In dat jaar was de film met Batman in de hoofdrol het grootste succes van het bioscoopjaar. Het is zelfs de derde meestverdienende film aller tijden uit de Verenigde Staten. Met de ontwikkeling van dit spel hoopt Microgaming natuurlijk een soortgelijk groot succes te behalen. Dit lijkt ook gelukt te zijn. Dit is vooral te danken aan het feit dat het design team zoveel mogelijk trouw is gebleven aan de film waarop de videoslot gebaseerd is. Verder dragen ook de vele speciale features van het spel mee aan het succes. Hiermee wordt immers dezelfde spanning gecreëerd als in de film.

Direct The Dark Knight spelen

The Dark Knight gokkast informatie

Wanneer je bekend bent met de moderne Batman films uit de 20ste eeuw dan zal je meteen doorhebben dat deze online gokkast op de eerste van deze films is gebaseerd. De symbolen op de vijf rollen met elk drie rijen zijn namelijk de personages uit de gelijknamige film. De ontwikkelaars van Microgaming hebben zelfs beelden uit de originele film gebruikt voor deze symbolen in plaats van animaties. Wanneer je een winnende combinatie weet te maken dan krijg je regelmatig ook beelden uit de film te zien. Deze momenten worden ook wel Cinematic Spins genoemd. De meeste fans van de Dark Knight films zullen deze zeker kunnen appreciëren. Wil je liever zonder al teveel afleiding spelen Batmandan kan je de beelden ook uitzetten. De minimum inzet per spin bedraagt 30 cent. Volgens de informatie in de slot is het mogelijk om een prijs van meer dan 10 miljoen munten te winnen. De echt grote prijzen zijn echter binnen te halen met de progressieve jackpot.

Batman en Joker in basisspel

Bijzondere aandacht bij het spelen van deze gokkast in een iDeal casino moet uitgaan naar Batman en de Joker. Deze zijn op foto’s als symbolen op de rollen te zien. Er bestaan echter ook geanimeerde versies van de twee personages. Deze kunnen op willekeurige momenten voor de rollen van de slot verschijnen. Het zijn prachtige 3D animaties die menig speler vol bewondering zal bekijken. Wat de Batman en Joker echter vooral interessant maakt is dat deze tijdens het basisspel geldprijzen, random wilds en zelfs complete wild rollen toe kunnen kennen.

Free spins feature

Het Joker symbool op de rollen zie je als speler graag verschijnen. Dit is namelijk het scatter symbool waarmee je 15 free spins kunt winnen. Twee van deze symbolen zijn al voldoende om de feature te activeren. Aan het begin van de spins is meteen een 2x multiplier actief voor de prijzen die je wint. Echter ook tijdens de free spins feature kunnen Batman en de Joker op willekeurige momenten verschijnen. Zij kunnen dan extra free spins of hogere multipliers Jokertoekennen. De multiplier kan maximaal oplopen tot 5x.

Vier progressieve jackpotten

Hoewel de fantastische animaties, spannende geluidseffecten en beelden uit de originele film al zeker genoeg zijn om je te vermaken. Heeft The Dark Knight slot nog een extra trekpleister. Je kan op deze videoslot namelijk ook vier progressieve jackpotten winnen. De Mega jackpot is de grootste van de vier. Deze levert je minimaal 1 miljoen munten op. De prijs is echter in de meeste gevallen een heel stuk hoger. Het is namelijk een progressieve jackpot die alsmaar oploopt wanneer spelers de slot spelen. Het bonusspel waarin je de jackpotten kunt winnen wordt willekeurig toegekend.

X
cookie-2020.png