Titans of the Sun: Hyperion

titans of the sun HyperionTitans of the Sun: Hyperion is één deel van twee Microgaming gokkasten uit dezelfde serie. Hyperion is een Griekse god die een relatie had met zijn zus Heia. Het andere deel van deze gokkast serie is dan ook Titans of the Sun: Theia. Je zou kunnen zeggen dat er een mannelijke en vrouwelijke versie van de slots zijn. Theia en Hyperion hadden samen drie kinderen. Gaia, Uranus en Helios. In de Griekse mythologie was Helios een synoniem voor de zon. Vandaar ook de titel Titanen van de Zon als naam voor deze video slot. Beide slots zijn voorzien van dezelfde speciale features. Toch zijn er ook enkele verschillen tussen de online gokkasten. Wat de speciale features zijn en welke verschillen zijn tussen beide slots kan je lezen in deze uitgebreide review van het spel.

Direct Titans of the Sun: Hyperion spelen

Titans of the Sun: Hyperion gokkast informatie

Zowel de symbolen als de speciale features van deze Microgaming video slot zijn hetzelfde als de vrouwelijke variant van het spel. Echter in plaats van Theia zijn er nu Hyperion symbolen. Deze komen stacked op de rollen voor. Het speelveld bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Je hebt 15 verschillende win lijnen tot je beschikking om combinaties met de symbolen te maken. Het Titans of the Sun logo is het Wild symbool en een silhouet van het liefdeskoppel een scatter symbool. Met deze laatste is het mogelijk om een free spins feature te activeren. Het is Titans of the Sun: Hyperiontijdens deze feature dat een extra symbool in het spel komt. Dit is namelijk het Stacked Mystery symbool. Het zijn vooral deze symbolen met een speciale functie die de grote prijzen op kunnen leveren. Houd deze dan ook goed in de gaten tijdens het spelen op de slot in een iDeal casino online.

Logo is Wild symbool

Het logo van de Microgaming slot is het Wild symbool. Hiermee kan je alle andere symbolen in het spel vervangen. Enkel het scatter symbool is een uitzondering op deze regel. De prijzen die te winnen zijn op deze gokkast zijn aan de grote kant. Een Wild symbool kan daardoor van grote waarde zijn tijdens het gokken. In de free spins feature kunnen extra wilds voorkomen omdat de mystery symbolen ook het logo van het spel kunnen verhullen.

ScreenshotSilhouet scatter symbool

Het scatter symbool is deze keer het silhouet van Theia en Hyperion die elkaar omhelzen. Met deze symbolen kan je de free spins feature vrijspelen. Om dit te doen heb je drie of meer scatter symbolen op de rollen van de gokkast nodig. Je krijgt hiervoor 15 gratis spins. Tijdens de spins zal een stacked mystery symbool actief zijn. Dit zijn op elkaar gestapelde symbolen van zonnen. Het is niet duidelijk welke soort symbolen achter de zonnen verscholen gaan. Pas als de rollen tot stilstand zijn gekomen schuiven de zonnen opzij en kan je zien welke symbolen de mysterie van die spin zijn. In veel gevallen laten de Mystery Symbolen wel een symbool zien waar je op dat moment iets aan hebt. Het zal dan ook vaker dan niet een winnende combinatie opleveren. In dit deel van de video slot serie is er geen multiplier in de free spins feature actief.

Verschillen tussen de Theia en Hyperion slot

Hoewel de overeenkomsten tussen de twee slots talrijk zijn vallen er toch ook enkele verschillen te onderscheiden. Zo heeft Hyperion bijvoorbeeld geen 2x multiplier die actief is gedurende de free spins. Ook is de maximum inzet op de vrouwelijke Theia slot hoger dan op de mannelijke variant. Hierdoor zijn er ook hogere prijzen te winnen. Als je dus moet kiezen tussen beide slots dan lijkt Theia degene met de meeste potentie.

X
cookie-2020.png