Titans of the Sun: Theia

Titans of the Sun: TheiaGokkasten iDeal met een thema gebaseerd op de Griekse mythologie zijn talrijk. Zo zijn er ook verschillende Microgaming gokkasten met een dergelijk thema. Titans of the Sun: Theia is hier een voorbeeld van. Het is de vrouwelijke tegenhanger van Titans of the Sun: Hyperion. In deze videoslot is de hoofdrol weggelegd voor de mooie vrouwelijke held Theia. Het spel is door het designteam van Microgaming voorzien van de allermooiste animaties. Zo kan je bijvoorbeeld vliegende paarden zien met vlammen als manen. Ook de phoenix komt als symbool vliegend op de rollen voorbij. De twee slots met dezelfde namen en verschillende hoofdrolspelers lijken enorm veel op elkaar. Er zijn minimale verschillen in de speciale features die de spellen rijk zijn. Het grootste verschil is de vrouwelijke Griekse god die de hoofdrol in dit spel speelt en de mannelijke in de andere videoslot.

Direct Titans of the Sun: Theia spelen

Titans of the Sun: Theia gokkast informatie

Natuurlijk kan je in de eerste paragraaf van deze review weer wat handige informatie van ons verwachten. Zo vinden veel spelers het bijvoorbeeld handig om te weten dat zij al met een inzet van 15 cent per spin kunnen spelen. De maximum inzet per spin is voor dit spel iets aan de lage kant. Deze bedraagt namelijk 30 euro per spin. Het speelveld is opgebouwd uit 5 afzonderlijke rollen. Op de rollen staan drie rijen symbolen afgebeeld. Winnende combinaties kan je maken op de 15 beschikbare win lijnen van de slot. De grootste prijs die je kunt winnen op de Theia versie is 4000 Pegasuskeer je inzet. Niet misselijk natuurlijk, maar zo’n 1000 keer minder dan de Hyperion versie. Dit verschil wordt echter goed gemaakt in de free spins feature waar prijzen worden verdubbeld. Deze feature bespreken we later nog iets uitgebreider.

Logo Wild symbool

Het logo van de videoslot is het Wild symbool. Dit is ook exact hetzelfde symbool als de tegenhanger van de slot. Je kan met de wild alle andere symbolen van de slot vervangen. Een uitzondering zijn de scatter symbolen waarmee je de free spins kunt winnen. De wild symbolen zijn bovendien ook de hoogste prijs die je kan winnen wanneer je er drie of meer op een winlijn weet te krijgen.

Mystery symbolen

LoversEen leuke speciale feature van deze gokkast zijn de mystery symbolen. Dit zijn symbolen waarop in eerste instantie een zon te zien is. Tijdens het basisspel zijn deze symbolen met zes op elkaar gestapeld op de rollen te zien. Tijdens de free spins zelfs zeven hoog op elkaar gestapeld. Wanneer de rollen tot stilstand zijn gekomen zullen al deze symbolen in hetzelfde symbool veranderen. Meestal een symbool waarmee op dat moment een winnende combinatie gemaakt kan worden. In de free spins modus kunnen de mystery symbolen ook in Wilds veranderen.

Free spins met dubbele prijzen

Het scatter symbool waar je bijzondere aandacht aan moet geven is het silhouet van een koppel. Dit koppel zal ongetwijfeld Theia en Hyperion zijn. Krijg je drie of meer van deze symbolen op de rollen dan mag je 15 free spins gaan spelen. In tegenstelling tot de mannelijke versie van het spel kan je bij deze vrouwelijke versie niet meer free spins winnen als de feature actief is. Wel zullen bij dit spel de prijzen die je wint tijdens de free spins verdubbeld Screenshotworden. Hierdoor kan je een maximale prijs van 4000 keer je inzet binnenhalen. Dit is iets lager dan de maximum win voor de Hyperion slot. Toch prefereren veel spelers deze Theia video slot. Doordat namelijk alle prijzen tijdens de free spins verdubbeld worden houd je vaak meer winst aan de feature over. Als je nog niet kan beslissen probeer beide Microgaming gokkasten dan eerst gratis uit.

X
cookie-2020.png